Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πωλείται όπως είναι ... στοιχειωμένο


Εδώ και πολύ καιρό ιδιοκτήτες σπιτιών βλέπουν τις αγγελίες τους να διακοσμούν τις στήλες των εφημερίδων και τα τηλέφωνα τους να παραμένουν σιωπηλά! "Ενοικιάζεται διαμέρισμα, διαμπερές, ευρύχωρο με θέα τη θάλασσα".


Κάποτε αυτές οι πληροφορίες ήταν αρκετές για να επισκεφτεί κανείς το "υποψήφιο" σπίτι του. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, που τα spread καθορίζουν τις αγορές, ο κόσμος δεν βάζει ούτε εύκολα, ούτε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πρέπει λοιπόν οι ιδιοκτήτες να δημιουργήσουν νέες και δελεαστικές διαφημίσεις για να προσεγγίσουν τους υποψήφιους πελάτες.

Η νέα τάση στο real estate!

Και ποια μπορούσε να είναι πιο δελεαστική αγγελία από αυτή: "Ενοικιάζεται στοιχειωμένο διαμέρισμα σε πολύ καλή τιμή! Φαντάσματα και πνεύματα κάνουν την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της νύχτας και σας κρατούν συντροφιά!".

Σε ολόκληρες οικοδομικές εκτάσεις χωρίς ούτε έναν θνητό για δείγμα, παράξενοι ήχοι και οπτασίες κάνουν την εμφάνισή τους από το πουθενά. Τα σπίτια αυτά αποτελούν τα πιο περιζήτητα σε μεγάλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Το νέο το σύνθημα που οι διαφημιστές κατάφεραν να επιβάλλουν στην αγοραστική κοινότητα : "Όσο πιο μυστηριακό τόσο πιο περιζήτητο". Το real estate μοιάζει να βρίσκει μετά από καιρό την λύση στο αδιέξοδο!

Θα αγοράζατε ένα στοιχειωμένο σπίτι;

Χαρακτηριστική είναι μία έρευνα που διεξήχθη προσπαθώντας να αναλύσει το φαινόμενο αυτό. Το 69% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να μείνουν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και να συνυπάρχουν με φαντάσματα, άυλες οντότητες και περίεργα πλάσματα γιατί οι τιμές τους είναι πιο προσιτές.

Οι επικείμενοι ενοικιαστές δείχνουν έντονο ενδιαφέρον να μάθουν την ιστορία του σπιτιού, το "δράμα" που έχει εκτυλιχθεί μέσα στους σφραγισμένους τοίχους και τις κλειστές πόρτες ενώ μερικοί από αυτούς επισκέπτονται ξανά και ξανά τα ίδια σπίτια μήπως και κάνει την εμφάνισή του κάποιο από τα "πνεύματα" που τριγυρνούν κατά τη διάρκεια της νύχτας τρομοκρατώντας ενίοτε και τους περαστικούς.

Εσείς θα επιλέγατε να ζήσετε σε έναν χώρο στον οποίο εμφανίζονται "περίεργα, ανεξήγητα" φαινόμενα; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στο forum "Θα αγοράζατε στοιχειωμένο σπίτι μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνότερο;"

Πηγή: pyles.tv

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin