Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Σπα ...προσωπικής χρήσης

Παρέχοντας άνεση, υψηλή αισθητική και ευκαιρίες για πραγματική χαλάρωση, το σύγχρονο μπάνιο διεκδικεί έναν καινούριο ρόλο στη ζωή του σπιτιού.


Καθώς οι καθημερινοί ρυθμοί εντείνονται, η ανάγκη για ξεκούραση γίνεται ολοένα πιο επιτακτική. Ο κατεξοχήν προσωπικός χώρος, το μπάνιο, μεγαλώνει σε τετραγωνικά, προκειμένου να ανταποκριθεί στις παραμέτρους της άνεσης, της λειτουργικότητας και της εργονομικής διάρθρωσης και κατασκευής, όπως οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Μια πλουσιοπάροχη μπανιέρα είναι απαραίτητη και, μάλιστα, εξοπλισμένη με υδρομασάζ, το οποίο αναμφίβολα ευνοεί την αναζωογόνηση του μυαλού και του σώματος. Αν τα μεγέθη το επιτρέπουν, θα την εγκαταστήσετε στη μέση, ώστε να της εξασφαλίσετε μια αίσθηση ελευθερίας, ή κοντά στο παράθυρο, ώστε να επωφεληθείτε από τη θέα. Εξίσου καθοριστική αποδεικνύεται και η επιλογή του νιπτήρα. Όσο μακρύτερος ο πάγκος του, τόσο το καλύτερο και, μάλιστα, το ιδανικό είναι ο πάγκος να τοποθετηθεί σε όλο το μήκος ενός από τους τοίχους και να πλαισιωθεί με αντίστοιχα φαρδύ καθρέφτη.
 
Η λύση των δύο νιπτήρων έχει πάντοτε επιτυχία, χάρη στη βολική ή ταυτόχρονη χρήση που προσφέρει και την ίδια στιγμή, αναμφισβήτητα, ομορφαίνει τη σύνθεση. Η ντουσιέρα, με τη σειρά της, δεν θα εξαιρεθεί της προσοχής σας. Με κρυστάλλινα διαχωριστικά, ούτως ώστε να «αναπνέει», με σύστημα χρωματοθεραπείας ή με παράλληλες ιδιότητες σάουνας, μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ένα ακόμη ανεκτίμητο συν στα εφόδια του δωματίου.
 
Δεν μένει παρά να αναζητήσετε όλα τα απαραίτητα είδη, αυτά που θα μετατρέψουν σε απολαυστική εμπειρία τη διαδικασία ενός ντους: Απαλές πετσέτες και μπουρνούζια, ιδιότροπα αξεσουάρ, έλαια και φυσικά καλλυντικά, αρωματικά στικ, κεράκια και ρεσό, για τις στιγμές που τα χρειάζεστε. Όσο για το φωτισμό, θα ανακαλύψετε ότι εντέλει κάνει θαύματα, κάθε φορά που θα χαμηλώνετε την έντασή του με ντίμερ, για να συντροφεύει ατμοσφαιρικά όλες τις κινήσεις σας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin