Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η Καλιφόρνια “κόβει” τα κινητά στους υπαλλήλους της

 
Ο νέος κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ένα δραστικό σχέδιο για τη μείωση των δαπανών προκειμένου να αντιμετωπίσει το κολοσσιαίο έλλειμμα της Πολιτείας, δήλωσε σήμερα ότι 48.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα στερηθούν τα κινητά τηλέφωνά τους από την 1η Ιουνίου.
Ο Τζέρι Μπράουν διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ότι σήμερα η Πολιτεία πληρώνει κινητά τηλέφωνα στο 40% των υπαλλήλων της, δηλαδή είναι υπεύθυνη για 96.000 συνδρομές.

Μειώνοντας στο μισό τον αριθμό αυτό θα εξοικονομήσει 20 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση.

"Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το 40% των υπαλλήλων χρειάζεται κινητό τηλέφωνο που να το πληρώνει η υπηρεσία", δήλωσε. "Ορισμένοι με τους οποίους θα πρέπει να μπορούμε να επικοινωνούμε 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, ενδεχομένως το χρειάζονται, όμως ο συνολικός αριθμός των τηλεφώνων προκαλεί έκπληξη.

Ακόμη και αν μειωθούν στο μισό, το ένα πέμπτο των δημοσίων υπαλλήλων θα συνεχίσει να έχει κινητό τηλέφωνο πληρωμένο από την υπηρεσία. Μου φαίνεται υπερβολικό και ζήτησα από όλες τις υπηρεσίες να μελετήσουν και να αποδείξουν τη χρησιμότητα των κινητών τηλεφώνων", πρόσθεσε.

"Μπροστά σε ένα έλλειμμα ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να φαίνεται ασήμαντο. Όμως το να ξοδεύουμε 20 εκατομμύρια δολάρια, ίσως και περισσότερα, σε κινητά τηλέφωνα, είναι αδικαιολόγητο", κατέληξε ο Μπράουν.

πηγή : real

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin