Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αιματολογικό τεστ θα εντοπίζει και το παραμικρό καρκινικό κύτταρο

 
Oι ερευνητές πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο αιματολογικό τεστ που εντοπίζει τα καρκινικά κύτταρα στο αίμα θα μπορούσε μια μέρα να αντικαταστήσει εξετάσεις όπως τη μαστογραφία, την κολονοσκόπηση, ακόμη και τη βιοψία.


Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Johnson & Johnson ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε με το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης για την εμπορική εκμετάλλευση ενός αιματολογικού τεστ με το οποίο θα εντοπίζεται και το παραμικρό καρκινικό κύτταρο, ανοίγοντας το δρόμο για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

"Αυτή η νέα τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να παράσχει ένα εύκολο τεστ για τον εντοπισμό των καρκινικών κυττάρων και επίσης για να καθοριστούν τα βιολογικά χαρακτηριστικά" του όγκου, εξήγησε ο Ρόμπερτ Μακόρμακ, υπεύθυνος της πρωτοποριακής τεχνολογίας και στρατηγικής της Veridex, θυγατρικής της Johnson Johnson.

"Η συλλογή πληροφοριών στο πλαίσιο μιας κλινικής έρευνας μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας και να δούμε πώς θα ανταποκριθούν στοι ασθενείς", πρόσθεσε.

πηγή : dete

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin