Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Συνελήφθησαν οι κυβερνοπειρατές της «Anonymous»

 
Τη σύλληψη πέντε φερόμενων ως μέλη της ομάδας κυβερνοπειρατών «Anonymous», ανάμεσά τους και δύο ανήλικους, στο πλαίσιο έρευνας για επιθέσεις εναντίον ιστοτόπων εταιρειών εχθρικών προς τον WikiLeaks, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Ταυτόχρονα η Ομοσπονδιακή Αστυνομία των ΗΠΑ (FBI) προχώρησε σε έρευνες για διαδικτυακές επιθέσεις που είχαν στόχο μεγάλες αμερικανικές εταιρείες, σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI.

«Πέντε άνδρες ηλικίας 15, 16, 19, 20 και 26 ετών συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες», αναφέρει η ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, διευκρινίζοντας ότι οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για παραβίαση της νομοθεσίας σχετικά με την κυβερνοπειρατεία κατά τη διάρκεια πρόσφατων επιθέσεων, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε η ομάδα «Anonymous» και οι οποίες είχαν στόχο πολλές εταιρείες.

Εξάλλου και ένας Γάλλος έφηβος, ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε σε αυτές τις κυβερνοεπιθέσεις, είχε τεθεί υπό κράτηση για μερικές ώρες πριν έξι εβδομάδες, όπως δήλωσε χθες Πέμπτη η διεύθυνση της αστυνομίας του Παρισιού.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin