Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ήταν μαζί 70 χρόνια & Ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει... μόνο για 11 ώρες!

 

 Πριν από περίπου 70 χρόνια ο Bert Swan και η Doreen ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ορκίστηκαν να μείνουν ενωμένοι, «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος».

Όταν λοιπόν η 91χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, ο 93χρονος άντρας της τήρησε τον όρκο που είχε πάρει και πέθανε 11 ώρες αργότερα, μην αντέχοντας να ζήσει έστω και μια ημέρα μακριά από την αγαπημένη του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Bert δεν ήξερε ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει. Όταν όμως εκείνη έφυγε από τη ζωή, ο 93χρονος ένιωσε κάτι να σπάει μέσα του.

Οι δύο ηλικιωμένοι από την Βρετανία, βρισκόντουσαν τον τελευταίο καιρό σε μια κλινική στο Marlborough, μιας και δεν ήταν σε θέση να φροντίζουν πλέον τους εαυτούς τους.

Όλο αυτό τον καιρό, ήταν σε διαφορετικές μονάδες της κλινικής, όμως κάθε φορά που συναντιόντουσαν, έδιναν ένα φιλί στο στόμα, κάτι που είχε φανεί ιδιαίτερα συγκινητικό στις νοσοκόμες.

«Πάντα έδιναν ένα φιλί στα χείλη και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου. Ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι», λέει η διευθύντρια της κλινικής, Mandi Short.

Η κηδεία του «αχώριστου» αυτού ζευγαριού  θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Bert δούλευε σε μια μεγάλη μεταλλουργική εταιρεία και ταξίδευε συνεχώς σε όλο τον κόσμο, ενώ η Doreen έμενε σπίτι προσέχοντας τα τρία τους παιδιά.

Από την στιγμή που πήραν σύνταξη, έκαναν τα πάντα μαζί», είπε ο αιδεσιμότατος Sam Weeden, ο οποίος θα κηδέψει το ζευγάρι.

πηγή : protothema 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin