Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Χωρίς νερό η Παναχαϊκή – Έχει να πληρώσει λογαριασμό 25 χρόνια!

 
Το χρέος της ομάδας προς την ΔΕΥΑΠ είναι τεράστιο αφού για 25 χρόνια δεν έχουν πληρώσει ούτε μισό ευρώ από τους λογαριασμούς. Δεν υπάρχει νερό ούτε για να κάνουν ντους οι παίχτες.
Πρωτόγνωρη η κατάσταση που επικρατεί από την προηγούμενη Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Παναχαϊκής. Με απόφαση του απερχόμενου προέδρου της ΔΕΥΑΠ Χρήστου Μπακαλάρου διακόπηκε η υδροδότηση στο γήπεδο εξαιτίας ανεξόφλητων λογαριασμών με αποτέλεσμα επί μια εβδομάδα να επικρατούν τραγελαφικές καταστάσεις.

Είναι ενδεικτικό ότι οι παίκτες φεύγουν από το γήπεδο μετά την προπόνηση χωρίς να κάνουν μπάνιο. Μαζί τους παίρνουν και τα …άπλυτα τους, για να τα πλύνουν σπίτι τους, αφού ούτε τα πλυντήρια μπορούν να λειτουργήσουν.

Την ίδια στιγμή οι τουαλέτες στο κλειστό δεν λειτουργούν, νερό δεν υπάρχει πουθενά ούτε για δείγμα και να σκεφτεί κανείς ότι προπονούνται στο γήπεδο μικρά παιδιά. Το χρέος της ΠΓΕ προς την εταιρία έχει ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ, αφού χρονολογείται εδώ και 25 χρόνια.

Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Νίκος Κοντοές, δεν έχει αναλάβει ακόμη καθήκοντα, ωστόσο έχει γνώση της υπόθεσης και μιλώντας στο thebest.gr, της Πάτρας, επισημαίνει: «Πρόθεσή μας είναι να βρεθεί λύση αρκεί να το θέλει και η Παναχαϊκή. Υπάρχει ένα θέμα νομιμότητας. Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει η Παναχαϊκή για την πόλη, ωστόσο οι δαπάνες πρέπει να εισπράττονται και οι δημοτικές κοινωφελείς επιχειρήσεις να λειτουργούν». Τέλος ο κ. Κοντοές μας εξήγησε ότι μέχρι στιγμής δεν του έχει ζητηθεί από την πλευρά της ομάδας ραντεβού προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο διακανονισμού.

πηγή : newsit

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin