Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 06/01/2011


Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς με σταδιακή βελτίωση περιμένουμε τα Θεοφάνεια 6 Ιανουαρίου 2011. Βροχές θα εκδηλωθούν επίσης και στην Κρήτη ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά του νησιού.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 7 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στη θάλασσα Κυθήρων σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς και στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι.

Συννεφιά με χιονόνερο στις δυτικές περιοχές του νομού περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin