Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 04/01/2011



 Νεφώσεις με βροχές στη Χαλκιδική, τη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη περιμένουμε την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των παραπάνω περιοχών και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 11 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια κυρίως του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Συννεφιά και ψύχρα περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin