Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Microsoft Security Essentials 2 (τελική έκδοση), με heuristics και καλύτερη αξιοποίηση των Windows

Κυκλοφόρησε χθες η τελική (σταθερή) έκδοση του Security Essentials 2, του ολοένα και πιο δημοφιλούς δωρεάν antivirus της Microsoft. Βασικά χαρακτηριστικά της νέας αυτής έκδοσης είναι η ύπαρξη heuristics, η καλύτερη συνεργασία με το firewall των Windows αλλά και γενικότερα η καλύτερη ενσωμάτωσή του στο λειτουργικό σύστημα.

Ειδικά το heuristics, που επιτρέπει στο πρόγραμμα να αντιμετωπίζει πιθανές απειλές που ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί ως ιοί, αποτελεί σημαντικό βήμα ώστε να γίνει το MSE ανταγωνιστικό ακόμη και σε σχέση με τις αντίστοιχες εμπορικές λύσεις.

Κατά τα άλλα, η νέα αυτή έκδοση επιτρέπει τον έλεγχο ενός αρχείου ή φακέλου μέσα από το μενού του δεξιού κλικ, ενώ συνεργάζεται καλύτερα με το firewall των Windows και  τον Internet Explorer, προκειμένου να προλαμβάνει δικτυακές απειλές.
Επίσης, ενσωματώνεται η δυνατότητα εποπτείας δικτύου, που αξιοποιεί το χαρακτηριστικό του Windows Filtering Platform των Windows 7 και Vista (το χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο για XP).
Η αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση μπορεί να γίνει αυτόματα πάνω από την ήδη εγκατεστημένη έκδοση του προγράμματος, ή χειροκίνητα, κατεβάζοντάς το από την επίσημη ιστοσελίδα του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin