Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πως να επαναφέρετε την παλιά σελίδα προφίλ στο Facebook


Πρόσφατα το Facebook εγκαινίασε τη νέα εμφάνιση στη σελίδα του προφίλ. Οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι με τη νέα εμφάνιση, και η αλλαγή στο παλιό layout δεν είναι εφικτή από τις ρυθμίσεις. Στον οδηγό που ακολουθεί θα δείτε τον τρόπο να επαναφέρετε την παλιά σελίδα προφίλ στο Facebook.
Για να γίνει η επαναφορά, πρέπει να απενεργοποιηθεί προσωρινά ο λογαριασμός σας. Αυτό είναι απόλυτα ασφαλές, και δεν θα χάσετε τίποτα από τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τον οδηγό μας. Το μόνο που θα αλλάξει, είναι η εμφάνιση της παλιάς σελίδας προφίλ στο Facebook.
Το antgeo.blogspot.com αναδημοσιεύει τον παρακάτω οδηγό ως έχει και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανά προβλήματα ή/και απώλεια δεδομένων κατά την εφαρμογή τους. Η εφαρμογή των παρακάτω γίνεται με δική σας ευθύνη.


Step 1
Μπείτε στο λογαριασμό σας Facebook, και κάντε κλικ πάνω δεξιά στο κουμπί Λογαριασμός, και από εκεί επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.
facebook_old
Step 2
Στην καρτέλα των ρυθμίσεων, στο τέλος τη σελίδας, θα δείτε την επιλογή "Απενεργοποίηση λογαρισμού". Κάντε κλίκ εκεί.
facebook_old_1
Step 3
Τώρα, το facebook θα σας ζητήσει το λόγο της αποχώρησης σας. Εσείς πρέπει να επιλέξετε "Αυτό είναι προσωρινό. Θα επιστρέψω."
facebook_old_2
Αμέσως μετά, θα σας ζητηθεί να εισάγεται τον κωδικό σας, και να συμπληρώσετε ένα πεδίο captcha. Μόλις ολοκληρώσετε και αυτό το βήμα, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί προσωρινά. 
Το μόνο που έμεινε τώρα, είναι να κάνετε ξανά login στο facebook με τα στοιχεία σας, και θα έχετε την παλιά σελίδα προφίλ.



Πηγή : pcsteps.gr 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin