Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Φεύγει από το Μαξίμου ο Παπανδρέου!!!


Η μετακόμιση αυτή σημαίνει πως δεν είναι πλέον αυτός ο πρωθυπουργός;

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή», περί της επικείμενης μετακόμισης του Γιώργου Παπανδρέου στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, με παράλληλη «έξωση» του Γιάννη Ραγκούση στο κτίριο της πλατείας Κλαυθμώνος, και μετατροπή του Μεγάρου Μαξίμου σε χώρο όπου θα πραγματοποιούνται θεσμικές επαφές με ξένους ηγέτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακόμιση των υπηρεσιών του πρωθυπουργικού γραφείου στο κτίριο της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στοχεύσεις, και υπαγορεύτηκε ουσιαστικά από το επικοινωνιακό επιτελείο που βρίσκεται γύρω από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Η αρχική στόχευση είναι να δοθεί η αίσθηση της μεγάλης αλλαγής, καθώς, για πρώτη φορά στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, η έδρα του Πρωθυπουργού δεν θα είναι το Μέγαρο Μαξίμου. Στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί «πιο κοντά στον απλό πολίτη», όπως συνηθίζουν να λένε οι σύμβουλοί του, αφού εκεί στεγάζονται πολυπληθείς υπηρεσίες του πρώτου τη τάξει υπουργείου.

 
Πέραν όλων αυτών όμως, η μετακόμιση του Γιώργου Παπανδρέου, θα σημάνει την αντίστοιχη μετακόμιση του Γιάννη Ραγκούση. Μια εξέλιξη που κρίθηκε, σημειολογικά τουλάχιστον, απαραίτητη, καθώς μετά και την ουσιαστική αναβάθμιση του Υπουργού Εσωτερικών σε άτυπο «αντ’ αυτού», έπειτα από τον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου, κρίθηκε ότι στο πρόσωπο του πρώην Δημάρχου Πάρου επικεντρώνονται αρνητικές φορτίσεις και πιέσεις, από όσους δεν θέλουν να πλήξουν ευθέως τον Γιώργο Παπανδρέου. 


πηγή : http://kostasxan.blogspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin