Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Σεξουαλικές κραυγές χωρίς σεξ

Ήχοι, που παρέπεμπαν σε περίοδο ζευγαρώματος ακούγονταν από εκτροφείο κροκοδείλων στο Ισραήλ. Ωστόσο ο λόγος για τις κραυγές των κροκοδείλων δεν είχε σχέση με τον έρωτα, αλλά με τον πόλεμο.



Σεξουαλικές κραυγές κροκοδείλων ακούγονται από ένα αγρόκτημα εκτροφής στα Υψώματα του Γκολάν στο Ισραήλ τις τελευταίες μέρες.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Μααρίβ, οι εκατό τουλάχιστον  κροκόδειλοι που βρίσκονται στο αγρόκτημα δεν "φωνάζουν" επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο ζευγαρώματος αλλά διότι πετούν αεροπλάνα!
Για να γίνουμε πιο σαφείς… κάθε φορά που ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα σπάνε το φράγμα του ήχου πάνω από το αγρόκτημα οι κροκόδειλοι φωνάζουν λες και θέλουν να ζευγαρώσουν.
Το αγρόκτημα βρίσκεται κάτω ακριβώς από τον εναέριο χώρο που χρησιμοποιεί η ισραηλινή πολεμική αεροπορία για τις ασκήσεις της.
Ο  Ντέιβιντ Γκολάν, επικεφαλής του εκτροφείου στο πάρκο Hamat Gader, δήλωσε στην εφημερίδα "Οι ήχοι που βγάζουν οι κροκόδειλοι θυμίζουν φρένο αυτοκίνητου. Ακούγονται σε εκατοντάδες μετρά μακριά."

Πηγή: news247.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin