Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες στη Βρετανία

Χάος έχουν προκαλέσει ο χιονιάς στις μεταφορές του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ ταλαιπωρία συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες των Χριστουγέννων.
Χιλιάδες ταξιδιώτες διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου και εκατοντάδες ακόμη στο Γκάντγουικ καθώς το χιόνι συνεχίζει να πλήττει μεγάλο μέρος της Βρετανίας.  Την Κυριακή δε θα υπάρξουν καθόλου αφίξεις στο Χίθροου και μόνο λιγοστές αναχωρήσεις ενώ πολλές πτήσεις ακυρώνονται και στο Γκάντγουικ.

Παράλληλα η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας προειδοποιεί για την επικινδυνότητα των παγωμένων δρόμων σε Αγγλία και Ουαλία.
Περισσότερο χιόνι αναμένεται στην ανατολική Σκωτία και τη βορειοανατολική Αγγλία, όπου εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 10 εκατοστά και τα 20 εκατοστά σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο.
Η Μεγάλη Βρετανία είδες τα θερμόμετρα να φτάνουν τους – 5 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με την ταξιδιωτική ένωση, Abta, περίπου τέσσερα εκατομμύρια Βρετανοί αναμενόταν να πετάξουν στο εξωτερικό αυτήν την εβδομάδα.

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις παρατηρούνται επίσης σε αεροδρόμια στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ολλανδία.
Τα αεροδρόμια Stansted, Luton, Exeter, London City, Aberdeen, Birmingham, Bristol και Southampton ανακοίνωσαν επίσης ότι θα υπάρξουν σήμερα καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων.

Με δυσκολία διεξάγονται τα ταξίδια και στη Βόρεια Ιρλανδία, που πλήττεται από τις ισχυρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων 25 ετών.

Πηγή: enet.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin