Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Τρίδυμο ρήμαζε σπίτια σε Καβάλα και Ξάνθη

Τρίδυμο ρήμαζε σπίτια σε Καβάλα και Ξάνθη Η 26χρονη ομολόγησε επτά κλοπές

Δύο άνδρες και μία γυναίκα είχαν στήσει σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια στην Καβάλα και την Ξάνθη. Η αστυνομία εξιχνίασε τις υποθέσεις μετά τη σύλληψη μίας 26χρονης, μέλους της συμμορίας, στη Χρυσούπολη Καβάλας η οποία νωρίτερα είχε «ανοίξει» μία μονοκατοικία, αφαιρώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Η νεαρή γυναίκα ομολόγησε την πράξη της και είπε στους αστυνομικούς ότι συνεργοί της ήταν ένας 44χρονος και ένας 30χρονος κάτοικος Κομοτηνής, με τους οποίους είχαν διαπράξει από τον περασμένο Ιούλιο συνολικά έξι κλοπές-διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή, αφαιρώντας χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 17.000 ευρώ. Όπως είπε, πουλούσαν στη συνέχεια τα κλοπιμαία σε κοσμηματοπωλείο της Ξάνθης.

Χθες, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Δροσερό Ξάνθης και ο 44χρονος, ο οποίος ωστόσο αρνείται την εμπλοκή του και όσα του καταλογίζει η πρώην «συνεργάτης» του. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του, όμως, εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή, μία βιντεοκάμερα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα dvd και 4.950 ευρώ.

Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο κοσμηματοπωλείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου πουλήθηκαν σε αυτόν από την 26χρονη.


πηγή : newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin