Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Βροχές και μποφόρ τη Δευτέρα


Βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, καθώς και νότιους ανέμους, εντάσεως 7-8 μποφόρ στα πελάγη, προβλέπει για τη Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, ενώ πιθανή είναι η εκδήλωση βροχής, μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με ένταση 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις και βροχές κατά διαστήματα προβλέπονται για τηΘεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3-5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Για την Τρίτη οι προβλέψεις της ΕΜΥ περιλαμβάνουν τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, εντάσεως 4 με 6 και στο Αιγαίο 7, τοπικά 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.
Πηγή: enet.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin