Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 20/12/2010

Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, λίγες βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 12 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 10 ως 18 - 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 ως 18 στη Δυτική Ελλάδα, 14 ως 18 – 19 στα νησιά του Αιγαίου και τοπικά στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν μέτριοι από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις σταδιακά όμως θα ενισχυθούν σημαντικά σε εντάσεις μέχρι 7 μπ. Ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νότιοι – νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι – νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενή βροχόπτωση περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin