Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 19/12/2010

Άνοδο της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα, βροχές στα δυτικά και στις ανατολικές νησιωτικές περιοχές, νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα και εξασθένιση των ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 12 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 5 ως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 ως 16 στη Δυτική Ελλάδα, 14 ως 18 – 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο στο βόρειο Αιγαίο η μέγιστη θα είναι 2 – 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις από νότιες – νοτιοδυτικές διευθύνσεις, σταδιακά όμως θα εξασθενίσουν σε εντάσεις 4 -5 και τοπικά 6μπ., ενώ στα βόρεια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μετά το απόγευμα. Οι αρχικά μέτριοι δυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο θα εξασθενίσουν σημαντικά στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοανατολικούς, ενισχυόμενοι προς το τέλος της ημέρας σε εντάσεις 5 – 6 μπ.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 16 -17 βαθμούς. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό, εξασθενώντας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: meteo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin