Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon 100 χιλιάδες οι συνδέσεις της ΔΕΗ που κόπηκαν οριστικά λόγω απλήρωτων λογαριασμών

 
Στο σκοτάδι βρίσκονται χιλιάδες νοικοκυριά καθώς δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία που έφερε στο φως ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, το τελευταίο διάστημα οι εντολές διακοπής ρεύματος που έφτασαν στις αρμόδιες υπηρεσίες δικτύου έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και φτάνουν πλέον τις 900 χιλιάδες. Εξ αυτών, σε 200 χιλιάδες καταναλωτές έγινε αποσύνδεση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ.
Το κυριότερο όμως στοιχείο που έγινε γνωστό και δείχνει το μέγεθος του προβλήματος είναι ότι σε 100 χιλιάδες καταναλωτές δεν έγινε επανασύνδεση, δηλαδή παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Ο κ. Φωτόπουλος διέψευσε ότι πρόκειται μόνο για επιχειρήσεις ή εξοχικές κατοικίες: πρόκειται για κύριες κατοικίες ή μικρούς εμπορικούς πελάτες. "Οι διακοπές αυτές δεν αφορούν σε εξοχικά", λέει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ προχώρησε σε ρυθμίσεις οφειλών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που έχουν ήδη κοπεί μετά από εντολή του αρμόδιου υφυπουργού Γ. Μανιάτη, οι οποίες μπορούν να επανασυνδεθούν καταβάλοντας το 30 έως 50% της οφειλής και αποπληρώνοντας έντοκα το υπόλοιπο έως το τέλος του 2011. Η ρύθμιση αυτή ωστόσο αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (τιμολόγια Γ21, Γ23, Γ21Β Γ23Β) και όχι τους οικιακούς καταναλωτές του τιμολογίου Γ1.

πηγή : energypress

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin