Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Ξεμάλλιασμα μέσα στα δικαστήρια!

 


Στα χέρια πιάστηκαν οι εμπλεκόμενοι σε δικαστική υπόθεση αποζημίωσης από θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης.  Η επίθεση ξεκίνησε φραστικά, όταν η δικηγόρος του εναγόμενου δήλωσε  - κατά τη νομική πεπατημένη - «αρνούμαστε την αγωγή ως αόριστη, αβάσιμη». Τότε, ο συνήγορος των εναγόντων, ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλοδικηγόρους του Ηρακλείου, ξεκίνησε να μιλάει προσβλητικά για τη συνάδελφο του και μεταξύ άλλων της είπε, ότι παρά τα χρόνια της στα δικαστήρια, δεν έχει μάθει τίποτα. Ο δικηγόρος απευθύνθηκε και στον νομικό της ασφαλιστικής εταιρείας, ο οποίος εκπροσωπούσε τη πλευρά των εναγομένων και του καταλόγισε «άσκηση κυριλέ δικηγορίας».

PostHeaderIcon Η έγχρωμη τηλεόραση γίνεται 60 ετών

 
Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 1951, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στα έκπληκτα μάτια των θεατών η επαναστατική, έγχρωμη τηλεόραση.


Με διστακτική εμπορική αποδοχή στην αρχή, αλλά με την κατάκτηση κάθε νοικοκυριού στον κόσμο στην συνέχεια, το «κουτί» που καθορίζει προς ποια κατεύθυνση κοιτάζουν οι καναπέδες σε κάθε σαλόνι κλείνει τα εξήντα του χρόνια.

PostHeaderIcon Κάνουν ακόμη τατουάζ με τοξικές ουσίες


 
Από τότε που το τατουάζ έγινε μόδα, αυξήθηκαν και τα ανάλογα ‘εργαστήρια’ ή ‘ατελιέ’ που κάνουν τατουάζ. Σήμερα ο ένας στους τέσσερις κατοίκους του πλανήτη μας, κάτω των 30 χρονών, έχει τατουάζ. Είναι δηλαδή κάτι πολύ συνηθισμένο και τόσο στην ΕΕ, όσο και τη Γερμανία έχουν θεσπισθεί ειδικές ρυθμίσεις που προστατεύουν τους λάτρεις του τατουάζ από ανεπιθύμητες παρενέργειες.

PostHeaderIcon Τι είναι το Reiki και ποια τα οφέλη του;

 

Το Ρέικι είναι μία μέθοδος χρήσης της συμπαντικής ενέργειας, για βελτίωση της ευεξίας και για θεραπεία πνεύματος, σώματος και νου. Μάθετε πώς εφαρμόζεται και ποια είναι τα οφέλη του για την υγεία. 

Όλοι έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και να βοηθήσουν τους άλλους να θεραπευτούν. Η συμπαντική ενέργεια ρέει μέσα σε όλους μας. Ωστόσο, η ροή της ενέργειας μπορεί να συναντήσει εμπόδιο σε περιόδους άγχους και ασθένειας.
Το Ρέικι είναι μια απλούστατη, αλλά ισχυρή μέθοδος θεραπείας, στην οποία, με τη χρήση των χεριών, τα εμπόδια εξαφανίζονται και η ροή της ενέργειας αποκαθίσταται στο σώμα. Αυτή η ενεργοποιός δύναμη που ξαναζωντανεύει και απελευθερώνει το δυναμικό που υπάρχει μέσα μας, η δύναμη αυτή υπάρχει σε κάθε έμβιο ον της γης, για να αντιμετωπίζει δημιουργικά τα προβλήματα που προκύπτουν και να ενεργεί στη ζωή του ως αγωγός του καλού. 

PostHeaderIcon Απόσυρση φυσικού μεταλλικού νερού με ανίχνευση βρωμικών ιόντων

 
 
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον επίσημο έλεγχο στα εμφιαλωμένα νερά για το έτος 2011, διαπίστωσε τη διακίνηση φυσικού μεταλλικού νερού, στο οποίο ανιχνεύτηκε υψηλή συγκέντρωση βρωμικών ιόντων .
Πρόκειται για φυσικό μεταλλικό νερό, με εμπορική επωνυμία ‘ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ’ 1,5 lt, με αριθμό παρτίδας LOT 171201117:03 και ημερομηνία λήξης 20-6-12, το οποίο εμφιαλώνεται από την επιχείρηση ‘ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ Α.Ε. – EUROWATERLAND’, Κρυστάλλη 20, Άρτα. 


PostHeaderIcon Κίνα: 17 νεκροί από έκρηξη σε ορυχείο

 
 
Έκρηξη σημειώθηκε την Τρίτη σε ορυχείο της νοτιοδυτικής Κίνας, με αποτέλεσμα 17 μεταλλωρύχοι να χάσουν τη ζωή τους.

PostHeaderIcon Το στριφτό τσιγάρο έκαψε τα έσοδα

Το στριφτό τσιγάρο «καίει» τα έσοδα του υπουργείου Οικονομικών. Οι καπνιστές με το σακουλάκι των 25 γραμμαρίων ανά χείρας τίναξαν την μπάνκα στον αέρα, αφού ο φόρος που αποδίδουν είναι χαμηλότερος έως 35% σε σύγκριση με ένα πακέτο τσιγάρα.

Ο καπνός στα χέρια ενός «επαγγελματία» καπνιστή που θέλει να κάνει οικονομία μπορεί να αυξήσει την... παραγωγή στριφτών και να φθάνει τα 30 τσιγάρα. Οι υπολογισμοί βγάζουν ότι από το στριφτό τσιγάρο που περιέχει 75 γραμμάρια καπνού προκύπτει φόρος 2,08 ευρώ, όταν από το πακέτο των 20 τσιγάρων αποδίδει 3,24 ευρώ. Οι περισσότερο... παραγωγικοί καπνιστές μπορεί να στρίβουν το τσιγάρο τους χρησιμοποιώντας μόλις 45 γραμμάρια καπνού.

PostHeaderIcon 15 Οκτώβρη – Ενωμένοι για μια Παγκόσμια Αλλαγή


Στις 15 Οκτωβρίου, άτομα από όλο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες. Από την Αμερική ως την Ασία, από την Αφρική ως την Ευρώπη, ο κόσμος ξεσηκώνεται για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και να απαιτήσει μια αληθινή δημοκρατία. Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σε μια παγκόσμια, ειρηνική διαμαρτυρία. 


PostHeaderIcon O 3ος Σημίτης - Του Τάσου Τέλλογλου

image 
 
Είναι η τρίτη φορά από την έναρξη της κρίσης του 2008 που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης παίρνει το λόγο για να προειδοποιήσει - με ένα ολοσέλιδο άρθρο του στην «Καθημερινή» με τίτλο «Το σύνδρομο της στρουθοκαμήλου» - για τις εθνικές μας ψευδαισθήσεις. Η πρώτη φορά ήταν το 2008 όταν προειδοποίησε για τον κίνδυνο να προσφύγουμε στο ΔΝΤ. Η δεύτερη όταν μίλησε για την ανάγκη να προχωρήσουμε στην αναδιάρθρωση του χρέους. Τώρα ο κ. Σημίτης είναι πολύ πιο σαφής: 


PostHeaderIcon Οι Έλληνες αδελφοί Ντάλτον σε τοίχο του Ρεθύμνου!


Ευτυχώς που μερικοί άνθρωποι έχουν χιούμορ...


Οι κάτοικοι του Ρεθύμνου ξεκίνησαν τη μέρα τους με ένα αυθόρμητο γέλιο, όταν είδαν σε τοίχο της πόλης τους αδελφούς Ντάλτον, σε μια πιο... ελληνική εκδοχή.

Οι ληστές του Λούκι Λουκ μεταμορφώθηκαν.

Στο ρόλο του Τζο Ντάλτον, του κοντού και πιο έξυπνου αδερφού της συμμορίας, η Άγκελα Μέρκελ.

PostHeaderIcon Με διπλό πάτο στο αγροτικό του μετέφερε το χασίς


Συνελήφθη στην Κομοτηνή , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας 36χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

PostHeaderIcon Θα συνεχίσουμε την φαλαινοθηρία, λένε οι Ιάπωνες

 
 
Το ετήσιο κυνήγι φαλαινών στο Νότιο Ωκεανό και την Ανταρκτική "για επιστημονικούς λόγους" θα πραγματοποιηθεί και φέτος, ανακοίνωσε και επίσημα το ιαπωνικό υπουργείο Αλιείας.

"Η Ιαπωνία θα πραγματοποιήσει την ερευνητική εκστρατεία της για τις φάλαινες ενισχύοντας τα μέτρα κατά των πράξεων δολιοφθοράς, πράγμα που σημαίνει πως θα αναπτύξει πλοία συνοδείας", ανακοίνωσε ο υπουργός Γεωργίας, Δασών και Αλιείας Μισιχίκο Κάνο.

PostHeaderIcon Bild: "Η Ελλάδα κάνει κόλπα, εξαπατά, καλύπτει"

 
«Όχι νέα δισεκατομμύρια για τους χρεοκοπημένους Έλληνες» είναι ο τίτλος του άρθρου της «Bild-Zeitung», το οποίο προβλέπει σύντομη αποβολή της χώρας μας... από την ευρωζώνη.


PostHeaderIcon Τα οφέλη από τη συντροφιά ενός ζώου


Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα κατοικίδια

Οι άνθρωποι πάντα επιθυμούσαν να περιθάλπουν ζώα. Στη σύγχρονη κοινωνία συνεχίζεται η δέσμευση ανθρώπων προς τη φροντίδα των ζώων. Σε ένα κλίμα συνεχών αλλαγών στις αξίες, ορισμένοι άνθρωποι δίνουν σημαντική σημασία στο ρόλο των κατοικίδιων στη ζωή τους. Αλλά ποια είναι τα οφέλη στον άνθρωπο από τη συντροφιά ενός ζώου;

PostHeaderIcon σε "50 φορές μεγαλύτερο το κοίτασμα της Κύπρου από το Λεβιάθαν"

 

Η Κύπρος μπορεί να γίνει η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης, δηλώνει καθηγητής που εκτιμά ότι το κοίτασμα φυσικού αερίου στη Κύπρο είναι τεράστιο!
Η αγωνία πλέον για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Κύπρο,έχουν να κάνουν με τις ποσότητες που θα εντοπιστούν. Στις αρχές Δεκεμβρίου θα είναι γνωστά τα πρώτα επίσημα στοιχεία,αλλά αν πιστέψουμε όσα υποστήριξε καθηγητής ,τα κοιτάσματα της Κύπρου,είναι "50 φορές μεγαλύτερα από το Λεβιάθαν"!

PostHeaderIcon Όμηρος των σκουπιδιών ξανά η Θεσσαλονίκη


Όμηροι των σκουπιδιών μέχρι και αύριο βράδυ θα παραμείνουν οι Θεσσαλονικείς, καθώς συνεχίζεται ο αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Μαυροράχης και του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον Φοίνικα από τους εργαζόμενους που συμμετέχουν σήμερα στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Μόνο στον δήμο Θεσσαλονίκης παραμένουν αδιάθετοι περισσότεροι από 600 τόνοι σκουπιδιών και άλλοι 100-120 τόνοι στην Καλαμαριά, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί εστίες βρομιάς σε πολλές γειτονιές του κέντρου, κυρίως στην κεντρική αγορά της πόλης. 


PostHeaderIcon Internet-Τηλεόραση σημειώσατε... 1

 
 

Σε διαφημιστικό επίπεδο τουλάχιστον, το διαδίκτυο νικά την τηλεόραση στη Βρετανία!

Για πρώτη φορά, το πρώτο μισό του έτους, οι βρετανικές εταιρείες επένδυσαν περισσότερα χρήματα για να διαφημιστούν μέσω του internet παρά μέσω της τηλεόρασης, καθώς προτίμησαν να προσεγγίσουν το βρετανικό κοινό που χρησιμοποιεί τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή παρακολουθεί βίντεο.

PostHeaderIcon ΣΟΚ: Πορνό... σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Αναστάτωση με. Σόκ και Δέος από με τη νέα ταινία του Σειρηνάκη. Ο Κρητικός πορνογράφος για μια ακόμη φορά κατάφερε να προκαλέσει καθώς η νέα του ταινία γυρίστηκε υπό την μορφή Home video μέσα σε λεωφορείο του Κτέλ. Και δεν αναφερόμαστε σε κάποιο παλιό εγκαταλελειμμένο λεωφορείο αλλά το λεωφορείο της Γραμμής «Θεσσαλονίκη-Αθήνα». Μάλιστα όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων επιβατών αλλά του οδηγού ο οποίος υποχρεώθηκε να. βγει από το δρομολόγιο και να καθυστερήσει να φτάσει στον προορισμό του σχεδόν τρείς ολόκληρες ώρες. Οι κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκινούν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις επιβάτες. Βεβαίως οι επιβάτες ήταν ηθοποιοί της sirina, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς. Με το που ξεκίνησε το «παιχνίδι», οι λοιποί επιβαίνοντες και ο οδηγός σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο σε έναν παράδρομο της Εθνικής. Όχι για να παρακολουθήσει το θέαμα, μια που ήθελε να κοιτάζει μόνο τον δρόμο, αλλά για να ρωτήσει, και να τους ζητήσει τον λόγο. Οι πρωταγωνιστές της τσόντας ωστόσο δεν του έδωσαν σημασία, καθώς πρόκειται για αλλοδαπές πορνοστάρ με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, και στα ελληνικά δεν είναι καλές, παρά μόνο την γλώσσα του σώματος καταλαβαίνουν που είναι διεθνής.. 



PostHeaderIcon Στην Αθήνα την Πέμπτη ο γερμανός υπουργός Οικονομίας συνοδεία επιχειρηματιών

Φίλιπ Ρέσλερ 

Διήμερη επίσκεψη στη Αθήνα πραγματοποιεί από την Πέμπτη ο γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, συνοδεία γερμανών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν κυρίως στους τομείς της ενέργειας και της διαχείρισης αποβλήτων. Παράλληλα αναμένεται να υπογραφεί και ελληνογερμανικό σύμφωνο οικονομικής συνεργασίας.

PostHeaderIcon Σκέφτονται να πληρώσουν την κρίση ακόμα και με τη ζωή τους

Ενας στους δύο Ελληνες αισθάνεται μελαγχολικός ή πεσμένος, σε καθημερινή βάση, για δύο τουλάχιστον εβδομάδες. Σκέψεις αυτοκτονίας περνούν από το μυαλό ενός στους πέντε από τους ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλή οικονομική δυσχέρεια.
 
Η οικονομική κρίση φαίνεται να βλάπτει σοβαρά την υγεία και δη την ψυχική.
Δεν είναι μόνο ότι το κράτος πρόνοιας αποσαθρώνεται, ότι συρρικνώνονται τα κονδύλια για τη στήριξη, τη θεραπεία, την επανένταξη του ψυχικά πάσχοντος και φαντάζει μετέωρο το επόμενο βήμα της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης. Είναι, επίσης -όπως προκύπτει από επιδημιολογική μελέτη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ)- ότι το μείζον καταθλιπτικό επεισόδιο και η διαταραχή γενικευμένου άγχους συσχετίζονται άμεσα με οικονομικές μεταβλητές. Πρωτίστως με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος να αντεπεξέλθει στις καθημερινές οικονομικές του υποχρεώσεις και ανάγκες, με τα προσωπικά του χρέη και την ανεργία. 

PostHeaderIcon Σε απεργιακό κλοιό σήμερα όλη η χώρα

 
Κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία, τα δικαστήρια, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και τα μουσεία ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ. Το μετρό θα λειτουργεί κανονικά ενώ στάσεις εργασίας θα έχουν τα λεωφορεία, τα τραμ, τα τρόλεϊ και ο ηλεκτρικός. Δεν θα κινηθούν καθόλου τρένα, αεροπλάνα και ο συρμός του προαστιακού.  

PostHeaderIcon Εισαγωγές ηλιακής ενέργειας από την Ελλάδα προτείνει η Μέρκελ

 
Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, δήλωσε απόψε ότι θα πρέπει να μειωθούν οι επιδοτήσεις που αφορούν την παραγωγή ηλιακής ενέργειας. υποστηρίζοντας ότι θα ήταν πιο λογικό στο μέλλον η χώρα να εισάγει ηλιακή ενέργεια από περιοχές όπως η Ελλάδα, που έχουν μεγαλύτερη ηλιοφάνεια.

PostHeaderIcon Υποβάθμισε την Ιταλία η Moody's


Στην υποβάθμιση του κρατικού χρέους της Ιταλίας στο Α2, από Aa2, με αρνητικές προοπτικές προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Moody's, διαβλέποντας κινδύνους στη μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση του ιταλικού χρέους αλλά και επικαλούμενος την "ατονία" της ανάπτυξης.

 

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε την ενέργεια του οίκου αναμενόμενη. Πρόσθεσε πως η ιταλική κυβέρνηση κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους, που έχουν εγκριθεί από την Κομισιόν.

PostHeaderIcon Κατέπεσε ελικόπτερο σε ποταμό της Ν.Υόρκης

 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ιδιωτικό ελικόπτερο βγήκε εκτός ελέγχου λίγο μετά την απογείωσή του και έπεσε στον Ανατολικό Ποταμό (East River) κοντά στην 34η οδό στο κέντρο του Μανχάταν.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πιστεύεται πως το ελικόπτερο ήταν ανάποδα, όταν συνετρίβη, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση, καθότι οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και υπήρχε ορατότητα για πάνω από 16 χιλιόμετρα απόσταση, ενώ οι άνεμοι δεν ήταν ισχυροί.

PostHeaderIcon Θεσσαλονίκη: Ενας νεκρός από έκρηξη χειροβομβίδας

Θεσσαλονίκη: Ενας νεκρός από έκρηξη χειροβομβίδας 
 
Ισχυρή έκρηξη χειροβομβίδας με έναν 35χρονο νεκρό, κουρδικής καταγωγής, σημειώθηκε στις 23:10 τη Δευτέρα, σε υπόγειο στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Το διαμέρισμα, το οποίο βρισκόταν στην οδό Υψηλάντου, καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές και στα άλλα διαμερίσματα της τριώροφης πολυκατοικίας.  

PostHeaderIcon Μαμά σήμερα να Μαγειρέψεις : Κοτόπουλο με χάντρες

1 κοτόπουλο (1.800-2.000 γρ.), κομμένο σε μερίδες
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά, σε κυβάκια
500 γρ. φασολάκια μπαρμπούνια, καθαρισμένα
500 γρ. φασολάκια χάντρες
7-8 πατάτες μικρές, ολόκληρες, καθαρισμένες
½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κιλό ντομάτες, σε κυβάκια
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1πρέζα ζάχαρη, κρυσταλλική
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα κρεμμύδια και το κοτόπουλο ώσπου να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, για περίπου 10 λεπτά. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί με 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει. Δεν ανακατεύουμε, αλλά κουνάμε την κατσαρόλα κυκλικά ώστε να μην κολλήσει το φαγητό. Έπειτα από περίπου 45 λεπτά, δοκιμάζουμε αν το φαγητό είναι έτοιμο. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό και το αφήνουμε για λίγα ακόμη λεπτά.
 
 

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 05/10/2011

 
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και νότια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 25 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 26 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 13 έως 27 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 26 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.

PostHeaderIcon Καλημέρα;;; .... Θα δούμε...


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin