Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ποιες ώρες είναι κατάλληλες για σεξ!

 

Ποιες ώρες είναι πιο ευνοϊκές για ερωτική συνεύρεση και ποιες θα ήταν καλύτερα να το...αποφύγετε;

Πείτε ότι οι συνθήκες να είναι οι κατάλληλες για ερωτικό παιχνίδι. Είστε μόνοι στο σπίτι, έχετε τελειώσει τις υποχρεώσεις σας και ο/η σύντροφος βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Έλα όμως που οι ορμόνες δεν συγχρονίζονται και η διέγερση λείπει!

Γιατί σας τα χαλάει το βιολογικό σας ρολόι;
 

PostHeaderIcon Η πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο!


Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Nino’s Bellissima Pizza, που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη φαίνεται να πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί που θα προθυμοποιηθούν να πληρώσουν χιλιάδες δολάρια για απλά ένα γεύμα σε μια πιτσαρία.

PostHeaderIcon Πως να κατασκευάσετε μία βόμβα με συνταγή από... κεκάκια

Βρετανοί κατάσκοποι μπήκαν σε server, όπου βρισκόταν η ιστοσελίδα οπαδών της αλ Κάιντα και αντικατέστησαν τις οδηγίες κατασκευής βόμβας με συνταγές για την παρασκευή κέικ.

Συνέβη τον περασμένο χρόνο όταν κυκλοφόρησε ένα αγγλόφωνο περιοδικό, το Inspire, το οποίο απευθύνεται στους μουσουλμάνους της Δύσης, από οπαδούς της αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP).


PostHeaderIcon 1.700 κτίσματα- φαντάσματα στο Δήμο Αθηναίων

 

Εγκαταλελειμμένα, μισογκρεμισμένα κτίρια στεγάζουν μετανάστες που ζουν υπό άθλιες συνθήκες ή τοξικομανείς ρημάζουν σε πολλές συνοικίες του κέντρου. Είναι επικίνδυνα καθώς αποτελούν σοβαρές εστίες μόλυνσης αλλά και κρυψώνα για τοξικομανείς και κακοποιούς.
Σύμφωνα με πρόσφατη καταγραφή του Δήμου τα κτίρια αυτά ξεπερνούν τα 1.700.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει ξεκινήσει ενέργειες για το σφράγισμα αυτών των κατοικιών. Το κύριο βάρος των επιχειρήσεων του δήμου πέφτει στο 6ο διαμέρισμα της Αθήνας, δηλαδή στις περιοχές της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Βικτωρίας όπου τα προβλήματα είναι πολύ έντονα. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των κτισμάτων αυτών βρίσκονται στο εξωτερικό, στην επαρχία ή εκκρεμούν κληρονομικά ζητήματα.



PostHeaderIcon Καλημέρα λέμεεεεεε


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin