Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Θα κατασκευάζονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στην Κρήτη!

 

Μία τεράστια συμφωνία έχουν έρθει για να κλείσουν στο νησί οι επικεφαλής γερμανικής εταιρίας...

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας έχουν ως στόχο στο μέλλον και την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων καθώς η συμφωνία αφορά τον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

PostHeaderIcon Μεξικό: Μέσω twitter και sms θα ειδοποιούν για... σεισμό!

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε η Κυβέρνηση του Μεξικού, αφού αποφάσισε να στέλνει μήνυμα μέσω κινητών, facebook ή twitter ώστε να ειδοποιεί τους πολίτες για επερχόμενο... σεισμό!


Ο δήμαρχος Μαρσέλο Εμπράρντ δήλωσε πως ελπίζει να ξεκινήσει η λειτουργία του συστήματος από 19 Σεπτεμβρίου του 2011, δηλαδή την ημέρα της επετείου του “φονικού” σεισμού μεγέθους 8,1 ρίχτερ το 1985, που σκότωσε πάνω από 10.000 ανθρώπους στην πόλη του Μεξικού


PostHeaderIcon Καταστρεπτική Καλημέρα... :P


PostHeaderIcon Ελληνική εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος

Το μαυρισμένο δέρμα είναι κάτι που κάθε Έλληνας επιδιώκει για το καλοκαίρι. Ωστόσο το να αφήνει κανείς το δέρμα του απροστάτευτο, όταν βγαίνει έξω, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα και να αυξήσει τον κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος, ένα από τα δέκα είδη καρκίνου που εμφανίζονται συχνότερα στους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Οι ειδικοί, με αφορμή και την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος, προειδοποιούν ότι η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές. 

Τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης, λόγω των περιβαλλοντικών μεταβολών και των αλλαγών στον τρόπο ζωής. Περίπου 130.000 μελανώματα εμφανίζονται παγκοσμίως και περίπου 37.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από μελάνωμα. Η ετήσια αύξηση του αριθμού των νέων περιπτώσεων που διαγιγνώσκονται στην Ευρώπη κυμαίνεται μεταξύ 0% και 8%. Στις ΗΠΑ, ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί την πιο συχνή εμφάνιση καρκίνου με μία διάγνωση ανά 58 ανθρώπους.
Ωστόσο, σύμφωνα με τους επιστήμονες το 90% των μελανωμάτων, αν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV), οργανώνει εδώ και έντεκα χρόνια την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος» σε 30 χώρες της Ευρώπης.
Στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), η εβδομάδα που ξεκινάει αποτελεί την «Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος». Κάθε χρόνο στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της Ελληνικής εβδομάδας κατά του καρκίνου του δέρματος εξετάζονται περίπου 2.500 περιστατικά και τα αποτελέσματα αναδεικνύουν την άμεση ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.
Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν μπορούν να καλέσουν στο 800 11 11 2 22 , ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.myskincheck.gr και να αναζητήσουν τη λίστα με τους συμμετέχοντες δερματολόγους για να κλείσουν ραντεβού. 


PostHeaderIcon Καλημέρα...


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin