Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Το γονίδιο της αυτοκτονίας

Επιστήμονες διεξήγαγαν έρευνες σε χιλιάδες άτομα που πάσχουν από διπολική διαταραχή και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι γενετικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση κάποιου ασθενή να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι ερευνητές, ταυτοποίησαν μια μικρή περιοχή στο χρωμόσωμα 2, το οποίο συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτή η μικρή περιοχή, περιέχει τέσσερις ουσίες, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεΐνης, ACP1.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν την πρωτεΐνη ACP1 σε μικρότερα επίπεδα από το φυσιολογικό, στον εγκέφαλο ανθρώπων που έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας.
Αυτή η πρωτεΐνη, φέρεται να επηρεάζει το ίδιο βιολογικό “μονοπάτι” όπως το λίθιο, μια φαρμακευτική ουσία που μειώνει το ποσοστό αυτοκτονικής συμπεριφοράς.
Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα αποτελέσματα ίσως συμβάλλουν στην αποτροπή των αυτοκτονιών, καθώς ανοίγουν νέους δρόμους για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων φαρμάκων.
Η επικεφαλής της έρευνας, Virginia L. Willour εξήγησε πως “πιστεύαμε εδώ και καιρό ότι τα γονίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαφοροποίηση μεταξύ των αυτοκτονικών σκέψεων και των αποπειρών αυτοκτονίας.”
Η Willour και οι συνάδελφοί της, εξέτασαν δείγματα DNA από περίπου 2.700 ενήλικες με διπολική διαταραχή, ενώ οι 1.201 από αυτούς είχαν ιστορικό αποπειρών αυτοκτονίας.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι αυτοί που είχαν αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν είχαν μικρότερα ποσοστά της πρωτεΐνης ACP1 στο χρωμόσωμα 2.

πηγή

PostHeaderIcon Τα 20 πιο βρώμικα αντικείμενα της καθημερινότητας

 
Ποια προϊόντα καθαρισμού κάνουν ακριβώς την αντίθετη δουλειά από αυτήν για την οποία είναι προορισμένα; Ποιο εξάρτημα του υπολογιστή σας έχει περισσότερα μικρόβια από την λεκάνη της τουαλέτας σας; Πολλά από τα αντικείμενα που περνούν άφοβα από τα χέρια μας καθημερινά δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνουν, αν δεν προσέξουμε κάποιους κανόνες υγιεινής. Είκοσι "ένοχοι" ζητούν καθαριότητα.

PostHeaderIcon Πότε μια ελιά στο σώμα μας πρέπει να μας ανησυχήσει;

 
 Μια ελιά που αλλάζει σχήμα, μέγεθος, χρώμα ή προκαλεί κνησμό ή αιμορραγία πρέπει να οδηγήσει τον ενδιαφερόμενο στον γιατρό. Έχει υπολογιστεί ότι οι πιθανότητες μιας ελιάς να εξελιχθεί σε καρκίνο είναι περίπου 1 στις 200.000.

PostHeaderIcon Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο;

zwdia 
Ο Κριός θ’ αρχίσει να κουτουλάει το εμπόδιο… θα μπουκάρει σαν οδοστρωτήρας! Χτύπα – χτύπα θα ρίξει το εμπόδιο και θα ασχολείται μετά με το καρούμπαλο μπαίνοντας σ’ έναν φαύλο και ατέρμονο κύκλο χτύπων του κεφαλιού στον τοίχο.
Ο Ταύρος, θα περιμένει το εμπόδιο να φύγει μόνο του πίνοντας φραπέ σταυροπόδι. Το εμπόδιο δε θα φύγει, ο καφές όμως σίγουρα θα τελειώσει.

Ο Δίδυμος, θα ψάξει για άλλο δρόμο…
Ο Καρκίνος θα επιχειρήσει να τα φτιάξει με το εμπόδιο: Είναι ο σταθμός του προορισμού του, θα το πιάσει με τις δαγκάνες του και θα το κουβαλάει με απίστευτη προσκόλληση και με κίνδυνο να πάθει ασφυξία το εμπόδιο… Στο τέλος όταν το εμπόδιο ξεπεραστεί, θα μελαγχολήσει.
Ο Λέων, θ’ αρχίσει να βρυχάται στο εμπόδιο, να κάνει στην άκρη… αν φυσικά το εμπόδιο αξίζει τον κόπο ν’ ασχοληθεί μαζί του.
Η Παρθένος, θα αρχίσει να γκρινιάζει στο εμπόδιο, μέχρι αυτό να το βάλει στα πόδια.
Ο Ζυγός θ’ αρχίσει διπλωματικές συναλλαγές με το εμπόδιο… Στην προσπάθεια να το ξεπεράσει, θα δημιουργήσει πολλαπλά επιπλέον εμπόδια και μετά θα φρικάρει.
Ο Σκορπιός, θα κάτσει ήσυχα, θα επισημάνει τα αδύνατα σημεία του εμποδίου, αλλά δε θα του αρκεί να το εξουδετερώσει. Θα κολλήσει με εμμονή, μέχρι να το καταστρέψει εντελώς ή να καταστραφεί…
Ο Τοξότης, θ’ αρχίσει να φιλοσοφεί την ύπαρξη του εμποδίου, μετά θ’αρχίσει να νευριάζει, διότι του στερεί την ελευθερία, και του κόβει το δρόμο, μετά θα ξεχαστεί και θ’ αρχίσει να παίζει με το εμπόδιο κι όταν βαρεθεί, κάτι που του συμβαίνει πολύ εύκολα, θα αρχίσει να το κλωτσάει, χωρίς να λογαριάζει πού βαράει…
Ο Αιγόκερως όταν δει ένα εμπόδιο, θα κοιτάξει να βρει ένα σημείο κατάλληλο για να το πηδήξει και θα φύγει…
Ο Υδροχόος, θα βρει στο εμπόδιο κάτι πρωτοποριακό, κάτι θετικό, μετά θ’ αρχίσει διάλεξη στο εμπόδιο, για το αντιδεοντολογικό της ύπαρξής του, και στο τέλος θα εφεύρει ένα καλύτερο εμπόδιο, για να το αντικαταστήσει.. οπότε θα το έχει εξουδετερώσει.
Ο Ιχθύς, θα προσπαθήσει να περάσει, ή να γλιστρήσει απ’ το εμπόδιο όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να το ερωτευτεί, λόγω έμφυτης τάσης μαζοχισμού, ή να μην το θεωρήσει εμπόδιο, διότι δεν ξέρει πού πηγαίνει, οπότε μάλλον δε θα ενοχληθεί.

PostHeaderIcon 5 λόγοι που δεν κάνουμε... σεξ!

 

Αν το κρεβάτι ή οποιοδήποτε άλλο μέρος τους σπιτιού έχει καιρό να δει χαρά μην απελπίζεστε. Δεν είστε οι μόνοι. Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν πως τα ζευγάρια κάνουν σεξ όλο και λιγότερο.

Οι παντρεμένοι, δε, το κάνουν ακόμη σπανιότερα, με αρκετούς να αρκούνται στις 10 φορές το χρόνο. Γιατί αυτή η φθίνουσα πορεία στη σεξουαλική σας ζωή; Ποιοι οι λόγοι που δεν κάνετε σεξ και πώς θα τους υπερβείτε;
1. Το κρεβάτι σας δεν είναι πια σέξι! Είναι χιλιοειπωμένο πως το κρεβάτι πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ύπνο και για σεξ; Το ρημάδι το λάπτοπ τι γυρεύει στο κρεβάτι; Η τηλεόραση πώς τρύπωσε στο υπνοδωμάτιο; Η τεχνολογία στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φθείρει τη σεξουαλική σας ζωή. Αν μη τι άλλο, είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσεις ερωτικά τον σύντροφό σου όταν εκείνος/η είναι κολλημένος/η πίσω από μια τηλεόραση, έναν υπολογιστή ή ακόμη και μια εφημερίδα.
2. Είστε πολύ απασχολημένοι. Περνάτε τις μέρες σας δουλεύοντας, μαγειρεύοντας, κάνοντας γυμναστική, φροντίζοντας την οικογένεια. Το βράδυ αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι για σεξουαλικά παιχνίδια. Με τόση κούραση και άγχος είναι λογικό που ο σεξουαλικός σας «δίσκος» κοντεύει να κοιμηθεί. Πώς θα τον ξυπνήσετε; Οργανώστε καλύτερα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ώστε να μένει λίγος χρόνος για σας και το ταίρι σας. Το βράδυ βυθιστείτε σ’ ένα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσετε και να διώξετε την ένταση της ημέρας, και η ερωτική διάθεση δεν θα αργήσει να επιστρέψει. Ακόμη καλύτερα, κάντε ένα ντους μαζί με τον/τη σύντροφό σας.
3. Δεν σας αρέσει το σώμα σας. Πολλές γυναίκες, συνήθως όταν είναι υπέρβαρες ή όταν πάρουν απότομα περιττά κιλά, βρίσκουν το σώμα τους απωθητικό κι έτσι διστάζουν να πειραματιστούν σεξουαλικά. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι σε αυτή την ιδέα συμβάλλουν και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας που περνούν το μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη φιγούρα για να θεωρείσαι σέξι.
Κυρίες, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε όλα τα θετικά που σας αρέσουν στο κορμί σας και να τα τονίσετε. Μπορεί να είναι ένα ωραίο μπούστο ή μια σφιχτή γάμπα. Επίσης, μην υποτιμάτε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Ρωτήστε τον τι του αρέσει στο κορμί σας και τα κομπλιμέντα του μπορούν να σας κάνουν πιο αισιόδοξη. Τέλος, χάνοντας έστω και λίγα κιλά –αν πραγματικά το χρειάζεστε- η ερωτική σας διάθεση μπορεί να απογειωθεί. Οι έρευνες δείχνουν πως η απώλεια ακόμη και 5 κιλών μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε πιο σέξι!
4. Το ταίρι σας δεν έχει πια όρεξη. Μερικές φορές ο/η σύντροφος δεν θα έχει όρεξη. Συμβαίνουν αυτά. Αν, όμως, η έλλειψη όρεξης είναι ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση, τότε λάβετε δράση. Συζητήστε με το ταίρι σας καθώς μπορεί να έχετε απομακρυνθεί συναισθηματικά. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές όταν ένας από τους δύο δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του με αποτέλεσμα να κρατάει μέσα του πολλά. Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας με κατηγορίες για μοιχεία. Συζητήστε ανοιχτά για όσα σας ενοχλούν και προσπαθήστε μαζί να βρείτε τη λύση. Υπάρχει, επίσης, το ενδεχόμενο το ταίρι σας να σας θέλει λίγο πιο αυθόρμητους ή περιπετειώδεις στο κρεβάτι. Συζητήστε με ποιους τρόπους μπορείτε να φέρετε πίσω το πάθος στη ζωή σας.
5. Δεν είστε καλά ψυχολογικά. Όταν δεν αισθάνεστε καλά ψυχολογικά είναι λογικό η ερωτική σας επιθυμία να πιάσει πάτο. Συζητήστε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας ή αν χρειάζεται απευθυνθείτε σε έναν ειδικό. Η ψυχοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει. Επίσης, η άσκηση συνήθως βοηθά στην καλή διάθεση και ενέργεια.
Εμείς σας δώσαμε μερικές λύσεις εσείς απλά εφαρμόστε έστω κάποιες από αυτές για να...περάσετε καλά!



PostHeaderIcon Σάλος στην Τουρκία από την κατάσχεση υπό έκδοση βιβλίου

image 
Η κατάσχεση βιβλίου υπό έκδοση -δηλαδή κειμένου που δεν έχει πάρει ακόμα το δρόμο για το τυπογραφείο- από την αστυνομία είναι η νέα αφορμή που ξεσηκώνει σάλο στην Τουρκία.
Πρόκειται για το βιβλίο «Ο στρατός του ιμάμη», που έχει γράψει ο δημοσιογράφος Αχμέτ Σικ. Ο τελευταίος είχε συλληφθεί πριν από μέρες στο πλαίσιο της δίκης «Εργκενεκόν».
Το βιβλίο πραγματεύεται την ισχύ του χότζα Φετχουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος θεωρείται το βασικό στήριγμα της σημερινής πολιτικής εξουσίας στην Τουρκία και κατά πολλούς είναι ο ισχυρότερος άντρας της χώρας, μέσω του θρησκευτικού του τάγματος.


PostHeaderIcon Μουσικά Νέα...

Remix album από τους Depeche Mode! 

Remix album από τους Depeche Mode!

Depeche Mode θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο ένα remix album με τίτλο “Remixes 2:81-11” που είναι το follow-up της remixed κυκλοφορίας με τίτλο “Remixes:81-04”.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχον κάνει remixes σε κλασσικά hits των Depeche Mode είναι και οι UNKLE, Eric Prydz, Royksopp, Peter Bjorn And John αλλά και ο πρώην  DM-Alan Wilder.
To “Remixes 2” θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου ως μονό και τριπλό cd. Reach out and touch faith!

PostHeaderIcon Πέθανε ένας από τους πρωτοπόρους του Internet

Πέθανε ένας από τους πρωτοπόρους του Internet 

Ο Αμερικανός επιστήμονας, Πωλ Μπάραν, του οποίου το έργο την δεκαετία του '60 βοήθησε να ανοίξει το δρόμο για το διαδίκτυο, πέθανε σε ηλικία 84 χρονών.
Ο Μπάραν σκέφτηκε την ιδέα της δημιουργίας δικτύων επικοινωνίας ανθεκτικών στην επίθεση ή την κίνηση κυμάτων μέσω διάσπασης των δεδομένων που αποστέλλονται μέσω αυτών σε κομμάτια.
Η πρωτοποριακή εργασία του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στρατιωτικής έρευνας στον Ψυχρό Πόλεμο.
Αργότερα θα διαμορφωνόταν η βάση του ακαδημαϊκού δικτύου Arpanet που οδήγησε τελικά στο διαδίκτυο.

Ο κ. Μπαράν έθεσε για πρώτη φορά την ιδέα της κοπής δεδομένων και χρησιμοποιώντας ένα κατανεμημένο σύστημα κόμβων να τα διαβιβάζει, κατά την εργασία του στη Rand Corporation τη δεκαετία του 1960
Στην αρχική σύλληψη του, ο κ. Μπαράν δήλωσε ότι το σύστημα θα λειτουργήσει με αυτό που αποκάλεσε «καυτή πατάτα-δρομολόγησης».
Το έργο έγινε ως μέρος ενός σχεδίου για να κρατήσει τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών που λειτουργούν ακόμη και αν ένα μεγάλο μέρος τους μπορούσε να χτυπηθεί από ένα πρώτο κύμα πυρηνικής επίθεσης.
Το σύστημα μπορούσε καλύτερα να αντέξει σε μια υποτιθέμενη επίθεση επειδή ακριβώς έλειπε ένα κομβικό σημείο μέσω του οποίου όλα τα στοιχεία ή τα μηνύματα είχαν περάσει.
Το έργο αυτό βρήκε νέο ενδιαφέρον κατά την διάρκει του Αrpanet ενός δικτύου που αποσκοπούσε στην ενίσχυση των Αμερικανών επιστημόνων και η οποία έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου ίντερνετ.
Συνεισφορές από τον Βρετανός επιστήμονας Ντόναλντ Ντέιβις οδήγησαν σε ιδέες του κ. Μπαράν για την προσαρμογή σε μια τεχνολογία γνωστή ως μεταγωγή πακέτων. Αυτά τα δεδομένα κόβουν σε μικρά κομμάτια τα οποία στη συνέχεια αποστέλλονται σε όλο το δίκτυο.
«Ο Πωλ δεν φοβήθηκε να πάει σε κατευθύνσεις σε αντίθεση με ό, τι όλοι οι άλλοι σκέφτηκαν ότι ήταν το σωστό ή το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει» δήλωσε στους New York Times o Vinton Cerf, ένας από τους πατέρες του Ίντερνετ και επιστήθιος φίλος του Baran
Ο Μπαράν πέθανε στο σπίτι στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια από επιπλοκές που προκλήθηκαν από καρκίνο του πνεύμονα.
«Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ υπομονή», δήλωσε ο γιος του Ντέιβιντ Μπαράν.
Πρόσθεσε ότι ο πατέρας του είχε πρόσφατα δείξει ένα έγγραφο γραμμένο το 1966, με το οποίο σκεφτόταν για το τι οι άνθρωποι θα κάνουν με τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών στο μέλλον.
«Εκθέτει επίσης την ιδέα ότι μέχρι το έτος 2000 οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν σύνδεση των δικτύων για ψώνια και ειδήσεις,» είπε. «Ήταν μια απολύτως τρελή ιδέα περιθωριακών».

πηγή

PostHeaderIcon Βρέθηκαν 2 τόνοι Χαλκού σε καταυλισμό Ρόμα

Στα πλαίσια των μέτρων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά, στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα καλωδίων σηματοδότησης με χαλκό, βάρους δύο τόνων, η οποία -όπως προέκυψε- είναι ιδιοκτησίας του Προαστιακού.

PostHeaderIcon Τον πρώην εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου προσλαμβάνει το Facebook

Το Facebook επιθυμεί να προσλάβει τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς σε υψηλό αξίωμα, σύμφωνα με τους The New York Times. Η εφημερίδα υποστηρίζει στην ιστοσελίδα της ότι το Facebook θα προσλάβει τον Γκιμπς, έναν από τους πιο κοντινούς συνεργάτες του Μπαράκ Ομπάμα, για να βοηθήσει την επικοινωνιακή πολιτική του ενόψει της εισαγωγής στο χρηματιστήριο, που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του επόμενου έτους.
Οι πηγές, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα επεσήμαναν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχει επίσημη προσφορά ακόμη. 


PostHeaderIcon Ανακύκλωση σουτιέν προωθεί γνωστή αλυσίδα εσωρούχων

Η γνωστή αλυσίδα εσωρούχων Intimissimi θέλοντας να δείξει την ευαισθησία της για το περιβάλλον ανακοίνωσε πως από τις 11 Μαρτίου έως και τις 30 Ιουνίου σε όλα τα καταστηματά της θα υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης για την περισυλλογή παλαιών σουτιέν οποιασδήποτε μάρκας.

PostHeaderIcon "Μπλακάουτ" στο Alter, διακόπτει το πρόγραμμα

"Παγώνει" η λειτουργία του καναλιού Alter, που αντιμετωπίζει οξύτατο οικονομικό πρόβλημα και οι ιδιοκτήτες του αναζητούν στρατηγικό επενδυτή που θα αναλάβει τη διάσωση-εξυγίανση του. Από σήμερα το κανάλι αναστέλλει τη μετάδοση ζωντανού προγράμματος -δελτίων ειδήσεων, ενημερωτικού προγράμματος και νέων σειρών - και θα δείχνει μόνον επαναλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των μεγαλομετόχων του καναλιού με πιστώτριες τράπεζες και υποψήφιους επενδυτές.

PostHeaderIcon Κι άλλη νεκρή αρκούδα στην Εγνατία

Ενήλικη αρκούδα χτυπήθηκε και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Δυτική Μακεδονία με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, αναφέρει η οργάνωση «Αρκτούρος».
Το συμβάν έγινε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, και συγκεκριμένα στο 21ο χλμ. Καστοριάς – Νεάπολης.
Το άτυχο ζώο -ένα μεγαλόσωμο νεαρό αρσενικό ζώο, ηλικίας 6 ετών και βάρους 220 κιλών προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο για περίπου 40-50 μέτρα.

PostHeaderIcon Μουαμάρ Καντάφι: 10 πράγματα που μπορεί να μην ξέρεις γι'αυτόν

image 
1. Σύμφωνα με την wikipedia φοίτησε το 1965 στη Ελληνική Σχολή Ευελπίδων. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ωστόσο το διαψεύδει.
2. Ανέλαβε την εξουσία το 1969 όταν ήταν μόλις 27 ετών και την κατέχει έκτοτε επί 41 συναπτά έτη.
3. Νομικά δεν κατέχει κανένα αξίωμα, γεγονός που δυσχεραίνει την απομάκρυνση (ή τη διαδοχή του ως τι;) από την εξουσία.

4. Ερευνάται από τις αρχές Μαρτίου η κατηγορία εις βάρος του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
5. Ευθύνεται για τη βομβιστική επίθεση με τους 270 νεκρούς πάνω από το Λόκερμπι της Σκωτίας.
6. Σε δήλωση του είχε χαρακτηρίσει τον ιό HIV ως «ειρηνικό ιό», συμπληρώνοντας ότι αν είσαι ετεροφυλόφιλος δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς από αυτόν.
7. Η φρουρά του αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες, 40 στον αριθμό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγνότητα τους και η επιλογή τους γίνεται από τον ίδιο.
8. Παντρεύτηκε δύο φορές κι έκανε οχτώ παιδιά, εφτά από τα οποία είναι αγόρια.
9. Είναι μέτοχος του 7,5% της Juventus. Ο τρίτος κατά σειρά γιος του υπήρξε μέλος του συμβουλίου της.
10. Η σοσιαλιστική-εθνικιστική του πολιτική ιδεολογία εμπεριέχεται στο «Πράσινο Βιβλίο».
 


πηγή


PostHeaderIcon Χαμός στο διαδίκτυο με την αγωγή MEGA κατά Παπαγιάννη



To θέμα της ανωνυμίας των blogs επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την αγωγή που κατέθεσαν τέσσερα μεγαλοστελέχη του MEGA κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη για συκοφαντική δυσφήμιση. Συγκεκριμένα την αγωγή κατέθεσαν ο διευθυντής του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος, και οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης και Μανώλης Καψής, κατά του Παπαγιάννη τον οποίο θεωρούν κάτοχο- διαχειριστή του blog fimotro με αφορμή μια δημοσκόπηση στο blog που ζητούσε από τους αναγνώστες να ψηφίσουν ποιός από τους δημοσιογράφους του καναλιού "γλείφει" περισσότερο τη κυβέρνηση. 

PostHeaderIcon Εκδικάζεται η προσφυγής της πΓΔΜ κατά της Ελλάδας

Χάγη - Εκδικάζεται η προσφυγής της πΓΔΜ κατά της Ελλάδας 
Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα, η παρουσίαση των ελληνικών θέσεων ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (ΔΔΧ).

Από ελληνικής πλευράς, τον λόγο έλαβαν οι αλλοδαποί νομικοί σύμβουλοι, καθηγητές Αλέν Πελέ, Μάικλ Ράισμαν και Τζέιμς Κρόφορντ. Η δε κ. Τελαλιάν, νομική σύμβουλος και μία εκ των δύο εκπροσώπων της Ελλάδας, ανέπτυξε αναλυτικά τις επιμέρους παραβιάσεις, εκ μέρους της πΓΔΜ, της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

PostHeaderIcon Πυρηνική απειλή από τη Ρουμανία - “Βόμβα” έτοιμη να εκραγεί δίπλα από το σπίτι μας!

 

Προειδοποιήσεις από τους Αμερικάνους για την ανετοιμότητα της Ρουμανίας σε περίπτωση πυρηνικού ατυχήματος όπως της Φουκουσίμα. Θα γεμίσουν τα Βαλκάνια ραδιενέργεια. Κίνδυνος και από το εργοστάσιο που θέλουν να φτια΄ξουν οι τούρκοι.

Σήμα κινδύνου για την ετοιμότητα των ρουμανικών υπηρεσίων να αντιµετωπίσουν ενδεχόµενο πυρηνικό ατύχηµα εκπέµπει η αµερικανική πρεσβεία στο Βουκουρέστι. Οπως αποκαλύπτει τηλεγράφηµα που διέρρευσε στον ιστότοπο Wikileaks,αµερικανοί αξιωµατούχοι εκτιµούν ότι η ρουµανική κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να αντιµετωπίσει επιτυχώς πιθανό ατύχηµα στον πυρηνικό σταθµό της Τσερνάβοντα.
 

PostHeaderIcon Τα ταξί στην Ταϊλάνδη απαγορεύουν το στοματικό σεξ! (pics)

 
Σε ένα ταξί στην Ταϊλάνδη, απαγορεύεται να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Το να μην καπνίζεις και να μην πίνεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως λογικές απαγορεύσεις. Τα αρμόδια σηματάκια στα παράθυρα αλλά και στο εσωτερικό των οχημάτων το δηλώνουν ξεκάθαρα, απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά και το ποτό.

Όμως, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, υπάρχουν πάρα πολλά απαγορευτικά σήματα στα ταξί, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ευτράπελα ως εξωφρενικά!
Για παράδειγμα υπάρχει ειδικό σήμα που απαγορεύει το...στοματικό σεξ μέσα στο ταξί.
Ακόμα, απαγορεύεται και το σεξ μεταξύ τριών ατόμων!
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το ειδικό σήμα που απαγορεύει τη χρήση ναρκωτικών.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας! 

 http://www.cosmo.gr/images/thai%20cabs%2002.jpg


http://www.cosmo.gr/images/thai%20cabs%2005.jpg 


PostHeaderIcon Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Μη βιαστείτε να περάσετε σήµερα σε συγκρούσεις, τόσο µε κοντινά σας πρόσωπα όσο και µε συνεργάτες, και λειτουργήστε µε τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας να εκτεθείτε. Με την όψη Κρόνου - Δία, µια θετική πορεία πραγµάτων εξελίσσεται αυτή την περίοδο στον οικονοµικό και επαγγελµατικό σας τοµέα και για να ευοδωθεί θέλει σταθερότητα, επιµονή και απόσταση από ανώριµες συµπεριφορές και άσκοπες διαρροές.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 29/03/2011

Βροχές στα δυτικά και βόρεια και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 13 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 11 ως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 ως 20 στη Δυτική Ελλάδα, 13 ως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

PostHeaderIcon Καλημέρα... ;o)


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin