Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ανεκτίμητης αξίας άγαλμα του Φαραώ βρέθηκε στα σκουπίδα!

 
Ένα ανεκτίμητης αξίας άγαλμα του Φαραώ Ακενατόν που εκλάπη τον περασμένο μήνα από το Αιγυπτιακό Μουσείο του Καΐρου στο περιθώριο των διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος, βρέθηκε κοντά σε ένα κάδο απορριμμάτων από έναν έφηβο που το παρέδωσε στις αρχές, δήλωσε την Πέμπτη ο επικεφαλής των αιγυπτιακών αρχαιοτήτων.

PostHeaderIcon Cinema for Peace ή αλλιώς «Όσκαρ συνείδησης»

 
Ο Σον Πεν, ηθοποιός, ο Mπομπ Γκέντοφ, ιρλανδός ροκ σταρ και ο Eντουιν «Buzz» Ολντριν, αστροναύτης του Apollo 11, τιμήθηκαν στο δέκατο γκαλά που διοργανώθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Cinema for Peace”, στις 14 Φεβρουαρίου. Και οι τρεις τους διακρίνονται για την κοινωνική τους ευαισθησία και έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και τους συνανθρώπους τους.
Ο Αμερικανός ηθοποιός βραβεύθηκε για την ανθρωπιστική προσφορά του στην Αϊτή μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2010. Ο «Buzz» Ολντριν, ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη σελήνη παρευρέθηκε στο γκαλά, που έγινε στο Konzerthaus Am Gendarmenmarkt του Bερολίνου, προκειμένου να μιλήσει για το “Project Earth”. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Opel που έχει ως στόχο την προστασία και διατήρηση της ζωής στη γη. Το “Project Earth” θα στηρίζει φοιτητές-επιστήμονες που ενδιαφέρονται για τα ζώα, τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Η Opel είναι χορηγός στο φεστιβάλ για πρώτη φορά.

Ο Mπομπ Γκέντοφ έχει χαρακτηρίσει την εκδήλωση «όσκαρ συνείδησης» και είναι θερμός υποστηρικτής της. Φέτος συμμετείχε στη διεθνή επιτροπή. Μεταξύ άλλων στο γκαλά παρευρέθηκαν η Jeanne Marine, η Bianca Jaggarκαι η Nastassja Kinski.
Το “Cinema for Peace” είναι ένας διεθνής οργανισμός φιλανθρωπιών που οργανώνει κάθε χρόνο ένα γκαλά, το οποίο χρησιμοποιεί ως έναυσμα για την προβολή της ειρήνης και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Η οργάνωση ξεκίνησε το 2002 και έχει μέλη από τον κόσμο του κινηματογράφου. Μερικοί από αυτούς είναι ο Leonardo Di Caprio, η Nicole Kidman, η Catherine Deneuve, ο Richard Gereκαι ο George Clooney. Η εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο στο Βερολίνο (ως παράπλευρη εκδήλωση της Berlinale) και τιμά ταινίες που εστιάζουν σε ηθικές αξίες, κοινωνικά και πολιτικά θέματα και την ειρήνη.
 

PostHeaderIcon Την απελευθέρωση Αμερικανού γεωλόγου ζητούν οι ΗΠΑ από την Κίνα

Την απελευθέρωση Αμερικανού γεωλόγου ζητούν οι ΗΠΑ από την Κίνα 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν σήμερα την άμεση απελευθέρωση του Αμερικανού γεωλόγου Σούε Φενγκ, ο οποίος έχει καταδικαστεί στην Κίνα σε κάθειρξη οκτώ χρόνων για κλοπή κρατικών απόρρητων εγγράφων, ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής στο Πεκίνο αμέσως μετά την επικύρωση της ποινής του Σούε από το εφετείο.

"Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση του Σούε Φενγκ για ανθρωπιστικούς λόγους", δήλωσε ο Τζον Χάντσμαν, ο οποίος συναντήθηκε με τον γεωλόγο μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας.
Ο Σούε συνελήφθη το 2007 και καταδικάστηκε τον περασμένο Ιούλιο σε 8ετή κάθειρξη για κλοπή απόρρητων εγγράφων επειδή μεσολάβησε στην πώληση βάσης δεδομένων με πληροφορίες για την κινεζική πετρελαϊκή βιομηχανία.
Ο 44χρονος γεωλόγος γεννημένος στην Κίνα, αλλά με αμερικανική υπηκοότητα εργαζόταν στην αμερικανική εταιρεία συμβούλων HIS Energy.
Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι πληροφορίες ήταν διαθέσιμες δημόσια και πως οι κινεζικές αρχές τις χαρακτήρισαν ως απόρρητες μετά την πώλησή τους.


PostHeaderIcon Έπιπλα από θαλάσσιες τορπίλες

Furniture Mati Karmin 
Έπιπλα από θαλάσσιες τορπίλες, δημιουργεί μια κορυφαία εσθονική γλύπτης η Mati Karmin. Η Mati Karmin, γεννήθηκε το 1959 στο Tartu. Το 1986 αποφοίτησε από την Εσθονική Ακαδημία Τεχνών, με πτυχίο στη γλυπτική. Απολαύστε ένα μικρό δείγμα από την τόσο ασυνήθιστη συλλογή της.

PostHeaderIcon Γυναικείες Ορμόνες!!!

 
Πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η οιστραδιόλη, η προγεστερόνη, κ.λ.π, υπάρχουν ακόμη κάποιες ορμόνες, που ανακαλύπτουμε δυστυχώς σταδιακά στις γυναίκες. Εχουμε λοιπόν:
Χοντοσεντερόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη, χάρη στην οποία μια....

γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.
Φερτηκαρταρεκ@ργιόλη
Ορμόνη, που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί, και διεγείρει την γυναίκα έτσι ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα, αφού η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.
Ευρωχλωρίνη
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την πιστωτική κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο ρεκόρ. Εφόσον συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε.
Τηλεφωνίνη
Ορμόνη που δίνει στη γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται καθημερινά σε σταθερή ποσότητα, αλλά παρατηρείται υπερέκκριση όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και η ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.
Νυφουλίνη
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στη γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, αφού μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο.
Πονοκεφαλίνη
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στα γεννητικά όργανα των ανδρών. Η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη.
Μουρμουρόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη, αφού εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στη γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί βασανιστική κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια.


PostHeaderIcon Αντρικές Ορμόνες

 
Βοδινόλη Τυπική αντρική ορμόνη. Εκκρίνεται μονίμως και έχει ως αποτέλεσμα ο άντρας να τρώει σαν βόδι ανεξάρτητα αν βρίσκεται σπίτι του, σε ταβέρνα ή στο Vardis και με γυναικεία συντροφιά. Παρότι τα βόδια είναι χορτοφάγα, η βοδινόλη ανοίγει την όρεξη για κάθε είδους ψητά, για ψαρομεζέδες, για σάλτσες και λαδομπούκια. Δεν έχει επιπτώσεις στις πράσινες σαλάτες και στα ραδίκια.

PostHeaderIcon Το Facebook εξελίσσεται σε μέσo λαϊκής κινητοποίησης

Το Facebook εξελίσσεται σε μέσo λαϊκής κινητοποίησης 
Η λαϊκή εξέγερση στην Αίγυπτο, που οδήγησε στην πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ, ανέδειξε τον διττό χαρακτήρα των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, τα οποία εκτός από μέσα «κουτσομπολιού» και ψυχαγωγίας, αποτελούν παράλληλα ισχυρά εργαλεία ακτιβισμού και λαϊκής κινητοποίησης.

Τα παραδείγματα είναι πολλά: από τις πρόσφατες διαδηλώσεις στην Αίγυπτο και την Τυνησία, μέχρι ένα πλήθος περιπτώσεων online συντονισμού κινητοποιήσεων σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

PostHeaderIcon Εταιρείες security στα "χνάρια" ακτιβιστών

Ιδιωτική εταιρεία security είχαν προσλάβει τρεις μεγάλες βρετανικές επιχειρήσεις ενέργειας, για να παρακολουθούν περιβαλλοντικούς ακτιβιστές και να αποσπούν πληροφορίες για τη δράση των οικολογικών ομάδων.


Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα, που διέρρευσαν και τα οποία επικαλείται η “Guardian”, η E.ON., η 2η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής άνθρακα στη Βρετανία, η Scottish Research Group και η Scottish Power ζήτησαν από την εν λόγω εταιρεία συμβουλές, για το “πώς να κατασκοπεύουν τα mail των οικολόγων, αναθέτει σε έναν πράκτορα να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις τους και του δίνει συμβουλές για το πώς θα καταστεί αρεστός σε αυτούς”.

PostHeaderIcon Πληθαίνουν οι κατά φαντασίαν ασθενείς στον 21ο αιώνα

 
Ο τρόμος που βιώνουν οι κατά φαντασίαν ασθενείς δεν είναι καθόλου αστείος. Οι υποχόνδριοι ζουν μια καθημερινότητα ανεξήγητων συμπτωμάτων και φανταστικών ασθενειών, μετρώντας τις ώρες ζωής που τους απομένουν. Υπάρχει κανείς να τους βοηθήσει;


PostHeaderIcon Γάτος κλεπτομανής βρέθηκε με 600 ξένα αντικείμενα στην...κατοχή του!

 
Ένας γάτος κλέφτης κυκλοφορεί ελεύθερος τα βράδια και το πρωί επιστρέφει στο σπίτι των ιδιοκτητών του για να απολαύσει τη λεία του. Ο Ντάστι μετονομάστηκε πλέον σε "Κλεπτό ο γάτος" αφού τα τελευταία τρία χρόνια έχει κλέψει 600 αντικείμενα. Μάλιστα, δεν είναι καν επιλεκτικός αφού κλέβει ό,τι βρει μπροστά του.

PostHeaderIcon Ποια είναι η πιο...sexy γλώσσα του κόσμου;

 

Το Lonely Planet, διενήργησε πρόσφατα μια έρευνα ανάμεσα στους fans της σελίδας του στο Facebook, σχετικά με το ποια προφορά γλώσσας είναι η πιο sexy. Δείτε τα αποτελέσματα…


Για τα αποτελέσματα, λήφθηκαν υπόψη πάνω από 700 απαντήσεις ατόμων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, η πιο sexy προφορά γλώσσας στον κόσμο, θεωρείται η ισπανική, ξεπερνώντας τη γαλλική που κατείχε έως τώρα τον τίτλο αυτό και έπεσε στη δεύτερη θέση. Τα Ισπανικά ξεχώρισαν εξαιτίας της γοητείας που εκπέμπουν στις διάφορες παραλλαγές τους, ανάλογα με τη χώρα όπου μιλώνται (π.χ. τα Ισπανικά της Κολομβίας και του Μεξικό, έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την απόκτηση του… τίτλου).
Αντίστοιχα ανέβηκαν και τα Πορτογαλικά, από τη 10η, στην 8η θέση, υποβοηθούμενα από τη βραζιλιάνικη… εκδοχή τους.
Στην τρίτη θέση ψηφίστηκε η ιρλανδική προφορά, ενώ ακολούθησαν η σκωτσέζικη, η αυστραλιανή και η ιταλική. Αξιοσημείωτη ήταν πάντως η απουσία της καναδέζικης προφοράς.
Μερικές άλλες, περίεργες προφορές που ψηφίστηκαν ήταν οι: δυτικοφλαμανδική του Βελγίου, η σερβική, η κινεζική, η σιτσιλιάνικη, η βορειοκορεάτικη κ.ά. Μήπως ήρθε η ώρα να «ξεσκονίσετε» κι εσείς τα Ισπανικά σας;



PostHeaderIcon Οι 60άρηδες βρίσκουν τον διαδικτυακό έρωτα!

http://www.faretra.gr/images/1_yo46c.jpg 
Τελικά η αναζήτηση συντρόφου μέσω ίντερνετ, δεν είναι μόνο «προνόμιο» των νέων ηλικιών αλλά και των μεγαλύτερων!!! Όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης σε 12.000 ζευγάρια  από 18 χώρες που είχαν συχνή πρόσβαση στο διαδίκτυο, πάνω από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων, ηλικίας 40 έως 69 ετών γνώρισαν τον έρωτα μέσω ίντερνετ…!
Αναλυτικά, το 36% που αφορά τις ηλικίες 40 με 69 ετών βρήκε τον σύντροφό του μέσω ιστοσελίδων τύπου facebook, το 67% δηλώνει ότι τον γνώρισε μέσω κοινών γνωστών ή σε κάποιο μπαράκι ενώ το 10% εκείνων που ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν το 2000 ανέφεραν ότι τον γνώρισαν μέσω facebook.
Ωστόσο το 2005, το ποσοστό αυτό διπλασιάστηκε και έφθασε το 21% ενώ παράλληλα το 23% εκείνων που βρίσκονται στην ηλικία 18-40 δήλωσε ότι ξεκίνησε τη σχέση του μέσα από το Διαδίκτυο.

πηγή

PostHeaderIcon Πανίσχυρη ηλιακή έκλαμψη κατευθύνεται στη Γη

 
Η μεγαλύτερη ηλιακή έκλαμψη των τελευταίων τεσσάρων ετών, όπως καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης έρχεται ταχύτατα προς τον πλανήτη μας και ήδη αναφέρονται προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως οι ηλιακές εκλάμψεις θα χτυπήσουν το μαγνητικό πεδίο της Γης μέσα στις επόμενες 48ώρες και θα προκαλέσουν αύξηση της γεωμαγνητικής δραστηριότητας με πιθανές βλάβες στις τηλεπικοινωνίες.

PostHeaderIcon 10 παράξενοι νόμοι για το σεξ

sex law1 
1. Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Εάν οι σεξουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται ποινή θανάτου.
2. Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος επιτρέπεται να εξετάσει μια γυναίκα, αλλά του απαγορεύεται να κοιτάζει απευθείας στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Επιτρέπεται μόνο να βλέπει μέσω
καθρέφτη.


PostHeaderIcon "Σβήνει" ο εγκέφαλος της Apple

"Σβήνει" ο εγκέφαλος της Apple 
Σοκ έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της ταμπλόιντ εφημερίδας National Enquirer, σύμφωνα με το οποίο απομένουν μόλις 6 εβδομάδες ζωής στον ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς!
Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες του Τζομπς, που ελήφθησαν στις 8 Φεβρουαρίου,  ενώ εκείνος πήγαινε έξω για πρωινό με τη σύζυγό του. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο ισχυρός άντρας της Apple έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά σοβαρή.


PostHeaderIcon Ελληνίδα μηνύει το Πεντάγωνο για υπόθεση βιασμού

image 
Κατηγορίες ότι «έκλεισε» τα αυτιά του το αμερικανικό Πεντάγωνο στις καταγγελίες 14 βετεράνων του αμερικανικού στρατού, για βιασμούς από συναδέλφους τους, συγκλονίζουν την αμερικανική κοινή γνώμη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Mail".
Οι 14 βετεράνοι, 12 γυναίκες και 2 άνδρες, ανακοίνωσαν χθες ότι θα αναλάβουν νομική δράση εναντίον των στρατιωτικών που ήταν πρωταγωνιστές στις σεξουαλικές κακοποιήσεις, γιατί μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι ξεφεύγουν από τις κυρώσεις. Οι μηνύσεις θα αγγίξουν και το Πεντάγωνο.

Η ελληνικής καταγωγής Panayiota Bertzikis, η οποία είναι ανάμεσα στους ενάγοντες, υποστηρίζει ότι βιάστηκε το 2006 από ένα συνάδελφό της, κατά τη διάρκεια ενός περίπατου. Κατήγγειλε το περιστατικό στους ανωτέρους της, όμως το αποτέλεσμα ήταν να την αποκαλούν οι υπόλοιποι στρατιώτες «ψεύτρα» και «πόρνη». «Το πρόβλημα των βιασμών στο στρατό δεν είναι μόνο η πράξη καθεαυτή, αλλά συνολικά ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το ζήτημα οι στρατιωτικές δομές», τονίζει.
Ενδεικτική της αντιμετώπισης είναι η περίπτωση μιας γυναίκας, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε από δύο άνδρες συναδέλφους της στο Ιράκ, οι οποίοι βιντεοσκόπησαν την πράξη τους και τη μοίρασαν στη βάση. Η ίδια ήταν γεμάτη μώλωπες σε εμφανή σημεία, από τους ώμους μέχρι τους αγκώνες της, όμως οι υπαίτιοι δεν τιμωρήθηκαν, καθώς ο διοικητής ψυχρά είπε «δεν πάλεψε αρκετά ούτε συμπεριφέρθηκε σαν θύμα βιασμού».
Οι καταγγελίες αφορούν και σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους του αμερικανικού στρατού, ενώ αναφορά γίνεται και στον υπουργό Άμυνας Robert Gates, όπως και στον προκάτοχό του Donald Rumsfeld, οι οποίοι δεν πήραν συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία των γυναικών.
Η 29χρονη Panayiota τώρα είναι πρόεδρος του Στρατιωτικού Κέντρου Κρίσεων Βιασμών. Το 2009, περίπου 3.200 σεξουαλικές επιθέσεις καταγράφηκαν στο στρατό, για τις οποίες μόνο το ένα τέταρτο των δραστών προσήχθη στη δικαιοσύνη, αντιμετωπίζοντας κιόλας τις ελάχιστες κατηγορίες.
Μάλιστα, τα στατιστικά λένε ότι είναι πιο πιθανό για μια γυναίκα στρατιώτη να βιαστεί από συνάδελφό της, παρά να σκοτωθεί στο πεδίο της μάχης...


PostHeaderIcon Μεγάλοι στοχαστές του 1931 προβλέπουν τι θα φέρει το 2011

 
Το 1931, ζητήθηκε από τους μεγαλύτερους στοχαστές της εποχής να προβλέψουν τι θα φέρει το έτος 2011.
Ορισμένες απόψεις τους, που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα New York Times, ήταν...
 μυστηριωδώς ακριβείς.Ο Τίμοθι Μακ, πρόεδρος της World Future Society, ανέτρεξε στις προβλέψεις του '30, κάνοντας παράλληλα και κάποιες δικές του για 80 χρόνια από τώρα, δηλαδή για το 2091.Επικεντρωμένοι κυρίως σε ζητήματα κοινωνικής αλλαγής, οι στοχαστές του 1931 εμφανίζονταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι. «Έβλεπαν τα πράγματα βάσει του πώς θα μοιάζουν οι άνθρωποι, πώς θα εξελιχθεί η κοινωνική αλλαγή», δηλώνει ο Μακ. Σε ζητήματα μελλοντικής τεχνολογίας, όμως, έπεσαν πολύ έξω.

PostHeaderIcon Παιδική εργασία στα εργοστάσια της Apple

 
91 παιδιά εργάζονται στα κατά τόπους εργοστάσια της Apple, κυρίως στην Κίνα, ενώ 137 εργαζόμενοι έχουν δηλητηριαστεί από εκπομπές εξανίου κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, όπως αποκαλύπτει η ετήσια έκθεση των κατασκευαστών της εταιρείας.

Σύμφωνα με την έκθεση, η οποία διενεργείται προκειμένου να ελέγξει τις συνθήκες εργασίας των εργατών της στα εργοστάσια κατασκευής των iPhones, 91 ανήλικοι εργάστηκαν το 2010 σε 10 εργοστάσια, ενώ 137 δηλητηριάστηκαν χωρίς να τους δοθεί ιατρική κάλυψη ή αποζημίωση.

PostHeaderIcon Μήπως ο σύντροφός σας, σας παρακολουθεί;

 

Όσοι έχουν εντύπωση οτι κάποιος τους παρακολουθεί τον υπολογιστή ή το κινητό τους πολύ πιθανό να πιστεύουν σωστά αφού έρευνα έδειξε οτι ο/η σύντροφό σας είναι πολύ πιθανό να το έχει κάνει ή να το κάνει ακόμα...

Η Sloane Burke και οι συνάδελφοί της από το Πανεπιστήμιο East Carolina, στο Greenville, ζήτησαν από 800 τελειόφοιτους να συμπληρώσουν ανώνυμα, ένα ερωτηματολόγιο και να απαντήσουν σε ερωτήσεις με θέμα αν είχαν χρησιμοποιήσει τεχνολογικά μέσα για να κατασκοπεύσουν τους συντρόφους τους.

PostHeaderIcon καλημέρα!!!


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin