Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Google VS Facebook

 
 
Εντυπωσιακή είσοδο στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχει κάνει το Google+ το οποίο ήδη απολαμβάνει 43 εκατομμύρια μέλη σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο συνιδρυτής και ανεπίσημος στατιστικολόγος του Google+, ο Paul Allen.

Σίγουρα την πρώτη θέση κατέχει το Facebook -πάνω από 800 εκ. μέλη- λόγω της μακροχρόνιας παρουσίας του. To Google από την άλλη είναι το νούμερο ένα site σε επισκεψιμότητα, εξαιτίας αυτού, απολαμβάνει μια εντυπωσιακή εισροή νέων μελών, με μια αύξηση 30% (περίπου 10 εκατομμύρια) σε νέα μέλη. Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί αφότου η Google θέσει στην υπηρεσία του Google+ τους τεράστιους πόρους του online marketing και advertising που έχει στη διάθεσή της.


Έτσι, παρόλο που τα νέα updates και χαρακτηριστικά του Facebook έχουν σκοπό να βελτιώσουν το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, οι χρήστες του έχουν αποδειχθεί αρκετά συντηρητικοί όσον αφορά την αποδοχή καινοτομιών, κάθε φορά που κάτι νέο εμφανίζεται στο αγαπημένο τους site.


Υπάρχουν ήδη αρκετά παράπονα από εκείνους που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις αλλαγές στην αγαπημένη τους σελίδα, αν και φυσικά δεν έχει καταγραφεί κάποια σημαντική τάση φυγής, ώστε να δικαιολογεί προβληματισμό. Με περίπου το ένα δέκατο αντρών, γυναικών και παιδιών του πλανήτη να χρησιμοποιούν το Facebook, καθώς μάλιστα ο αριθμός χρηστών αγγίζει το ένα δις, τα έργο της αποκαθήλωσής του από πλευράς Google κρίνεται τιτάνιο. 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin