Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν δύο Βούλγαροι στις Σέρρες

 
 
Όχι μόνο «κυκλοφορούσαν και οπλοφορούσαν» δυο νεαροί αλλοδαποί στις Σέρρες, αλλά είχαν μάλιστα μαζί τους ένα ολόκληρο οπλοστάσιο! Οι αστυνομικοί που τους σταμάτησαν για έλεγχο, εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στην ευρύτερη περιοχή.

 
Οι δύο Βούλγαροι έπεσαν σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό τους κοντά στον Προμαχώνα. Κατά την έρευνα που έγινε, οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο ένα πιστόλι με τέσσερις γεμιστήρες και 17 φυσίγγια, ένα πιστόλι κρότου- αερίου με 207 φυσίγγια αεροβόλου όπλου, τρία μαχαίρια, ένα τσεκούρι, τρία ξύλινα γκλομπ και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο! Ο οπλισμός κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σερρών.
Σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. Μεσσηνίας έπεσαν δύο νεαροί αλλοδαποί από την Συρία που κινούνταν ύποπτα με ένα αυτοκίνητο στην Καλαμάτα και, όπως διαπιστώθηκε, είχαν μέσα κρυμμένα δύο μακρύκαννα αεροβόλα όπλα! Οι δράστες, που είναι ηλικίας 30 και 26 χρόνων και βρίσκονταν παράνομα στην χώρα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ερευνούν αν κρύβονται πίσω από ληστείες στην περιοχή.


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin