Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 

Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Γεμάτη επαφές και επικοινωνία η ημέρα και αυτό μπορεί να είναι ή θετικό αν το αξιοποιήσετε με μέτρο ή να σας οδηγήσει σε διάσπαση και να σας κουράσει. Αν σκέφτεστε το Σαββατοκύριακο να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε κάντε το, μιας και θα σας χαλαρώσει και θα σας γεμίσει τις μπαταρίες. Δώστε προσοχή σε συμβόλαια και νομικές διαδικασίες. 
 
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες ευνοούν σήμερα την προώθηση σημαντικών στόχων σας στον επαγγελματικό τομέα. Η δε δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σάς εφιστά την προσοχή σε εξαπατήσεις και χαώδεις συζητήσεις που δεν περιέχουν καμία ρεαλιστική δομή. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα υγείας. 
 
Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Με την όψη Σελήνης - Ποσειδώνα, η ημέρα θα είναι έντονα φορτισμένη, κυρίως μέσα από αντιφατικές καταστάσεις και ξαφνικά γεγονότα που θα χρειαστούν δυναμικές κινήσεις και σταθερότητα από μέρους σας για να μη σας κλονίσουν. Πετύχετε την ποθητή ισορροπία μένοντας ανεπηρέαστοι από ασαφείς και μπερδεμένες καταστάσεις. 
 
Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Οργανωθείτε καλά σε κάθε τομέα σήμερα και μη δώσετε χώρο σε παρασκήνιο και παγίδες για να αποφύγετε έκτροπα. Ανοιχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους, μοιραστείτε τις ανησυχίες και τους φόβους σας και ζητήστε βοήθεια στην αντιμετώπιση όσων σας πιέζουν. Παρά το έντονα φορτισμένο κλίμα, συναντήσεις ή εκδρομές με αγαπημένα πρόσωπα σας χαροποιούν και στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό σας σάς επαναφορτίζουν. 
 
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα διότι ελλοχεύουν πλάνες και εξαπατήσεις, με τη δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Αποφύγετε το οικονομικό ρίσκο και τη λήψη οριστικών αποφάσεων για σημαντικές υποθέσεις. Χειριστείτε με προσοχή, ρεαλισμό και μέτρο σχέσεις ιεραρχίας που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν περιέχουν καμία ισορροπία. 
 
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Η όψη του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με τη Σελήνη σάς εφιστά την προσοχή σε οικονομικό ρίσκο και μπερδεμένες καταστάσεις στον συναισθηματικό τομέα. Συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που σας καθηλώνουν εδώ και καιρό, αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε την πραγματικότητα ως έχει. 
 
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η όψη του Ποσειδώνα με τη Σελήνη δείχνει ότι θα εμπλακείτε σε συζητήσεις που σκοπό έχουν την αποκατάσταση της αλήθειας σε ό,τι αφορά το αν έχετε πραγματικά ανάγκη τις επιλογές στις οποίες αναλώνεστε καθημερινά. Δείτε με θετικό τρόπο σχέσεις και συνεργασίες και απλώς βάλτε τα όριά σας, χωρίς να παρασυρθείτε σε εντάσεις και εκρήξεις. 
 
Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Η δύσκολη όψη της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα θα σας πιέσει σήμερα, φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικές υποθέσεις, θέματα συνεργασιών και οικογενειακά ζητήματα που περιέχουν χάος. Πάρτε αποστάσεις από μπερδεμένες καταστάσεις, διεκπεραιώστε τις αναγκαίες εκκρεμότητες και αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για κάποια άλλη μέρα που θα μπορούν να υλοποιηθούν. 
 
Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η ευνοϊκή όψη του Ηλιου, του Ερμή και του Κρόνου φέρνει σήμερα κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, καλύτερη πορεία και επαφή στη σχέση με τον σύντροφό σας. Στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να προχωρήσετε σε αλλαγές και έντονες συζητήσεις, με απώτερο σκοπό να ξεκαθαρίσετε και να εξυγιάνετε τα πράγματα. 
 
Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Διαχειριστείτε με προσοχή σήμερα οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, αποφεύγοντας να εμπλέξετε συναισθηματικές σας ανάγκες με επαγγελματικές δραστηριότητες και χρήματα. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης, ώστε να χαλαρώστε το Σαββατοκύριακο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και αποφύγετε τις πλάνες και τις αυτοεξαπατήσεις που προκαλεί η όψη Σελήνης - Ποσειδώνα. 
 
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Ο Αρης στο ζώδιό σας σάς δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τον στόχο σας σε σχέση με σοβαρά ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Η όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, στο απέναντί σας ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί τον συναισθηματικό τομέα αλλά και τον αποσυντονισμό και τις πλάνες. 
 
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν σήμερα ώθηση και ιδέες ώστε να κινηθείτε αποδοτικά μέσα από συζητήσεις και επαφές στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Συναισθηματικά, η επαφή με κάποιο άτομο που επικοινωνείτε ψυχικά ή με τον σύντροφό σας φορτίζει θετικά τη διάθεσή σας δημιουργώντας σας ασφάλεια και καταλύοντας την αίσθηση ότι είστε μόνοι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin