Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 11/10/2011



Βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο, την Κρήτη και την Ανατολική Στερεά, και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011. Τα φαινόμενα στο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά αλλά σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 22 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 20 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με τάση εξασθένηση από το απόγευμα και μετά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και στα ανατολικά τμήματα του νομού και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και το πρωί στο Νότιο Ευβοϊκό πολύ θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin