Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Oι “Anonymous” σε πορνό…

Εάν πιστέψατε ότι η γνωστή ομάδα χάκερς “Anonymous” επιτίθεται αποκλειστικά κατά κρατικών στόχων, είστε γελασμένοι… καθώς πλέον η δράση και η απήχησή της δεν φαίνεται να γνωρίζει φραγμούς.
Το νέο απόκτημα των γνωστών – αγνώστων που “χτυπούν” μέσω διαδικτύου επιλεγμένους στόχους ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων – φυσικά – και η χώρα μας, είναι ένα site πορνό, το λεγόμενο SexyFawkes (NSFW).
 
Στο εν λόγω ιστότοπο “συχνάζουν” γυμνές γυναικείες (ως επί το πλείστον) φυσιογνωμίες, φορώντας στη χειρότερη των περιπτώσεων τα… απολύτως απαραίτητα και σε άλλες περιπτώσεις, απεικονίζονται, φορώντας μόνο τη μάσκα που χαρακτηρίζει την διαβόητη ομάδα ηλεκτρονικών κατασκόπων.

Το γκρουπ των απανταχού οπαδών των χάκερς έχει ήδη κατακλυστεί από χιλιάδες μέλη, ενώ ο λογαριασμός τους στο Twitter χτυπάει κόκκινο. Σύνθημα όλων “ξεγυμνωθείτε, αλλά φορέστε τη μάσκα σας”.

Στην ιστοσελίδα μπορεί ο καθένας να συμβάλει εμ τις φωτογραφίες του και να γίνει μέλος και για το λόγο αυτό, ο λογαριασμός αναπτύσσεται ραγδαία.

Όσοι συμμετέχουν, όπως άλλωστε θα δείτε και στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό, φορούν απλά τη χαρακτηριστική μάσκα από την ταινία και το βιβλίο κόμικ “V for Vendetta”.
Και αφού πλέον μπορούμε όλα να τα περιμένουμε, το επόμενο βήμα είναι να δούμε κορίτσια σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορώντας τίποτε άλλο, από ένα κουλουριασμένο καλώδιο T1.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin