Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Υψωσαν τουρκοκυπριακή σημαία στο Hilton!

 
 
Αναστάτωση λόγω… σημαίας προκλήθηκε στην Γενεύη με τον αρχηγό του ψευδοκράτους να αναζητά μέρος για να υψώσει την σημαία του ψευδοκράτους του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντερβίς Έρογλου και η συνοδεία του έφθασαν στο ξενοδοχείο Intercontinental της Γενεύης, με αφορμή τις συνομιλίες για το Κυπριακό υπό την προεδρία του Μπαν Κι Μουν. Μέσω των συνεργατών του, ο Ερογλου, ζήτησε από τη διοίκηση του ξενοδοχείου να υψώσει τη σημαία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», όπως αποκαλούν οι τουρκοκύπριοι τα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Όπως δήλωσαν λίγες ώρες αργότερα τα μέλη της αποστολής, η απαίτηση έγινε «εξαιτίας της παρουσίας πρωθυπουργού στην χώρα». Μάλιστα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, η διοίκηση του ξενοδοχείου αν και διαβεβαίωνε ότι θα υψωθεί η σημαία, δεν το έκανε, καθώς γνώριζε ότι στην Κύπρο υπάρχει μόνο ένα αναγνωρισμένο κράτος της «Κυπριακής Δημοκρατίας».


Έτσι, μια και το αίτημα του Έρογλου δεν έγινε δεκτό, ο πρωθυπουργός πήρε την αποστολή και αποχώρησε με προορισμό το Ηilton, το οποίο αποδέχθηκε αμέσως το αίτημα και ύψωσε την σημαία του «ψευδοκράτους». Όπως σχολίασαν μάλιστα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το πιθανότερο είναι να μην ήθελαν να χάσουν τον πελάτη… Η κρίση όπως βλέπετε χτύπησε τους πάντες. Τι να κάνουν και αυτοί κάπως πρέπει να κρατήσουν τον κόσμο…
 πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin