Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Μητέρα και τρία παιδιά θύμα της μαφίας της παραλίας στη Ρόδο!


Η «μαφία της παραλίας» δρα ανενόχλητη ακόμη και στις πιο τουριστικές θαλάσσιες περιοχές της χώρας, υπό την ανοχή των τοπικών αρχών που της νοικιάζουν τις αμμουδιές για εκμετάλλευση! Όποιος δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις, γίνεται στόχος επίθεσης όπως συνέβη σε μια μητέρα και τα παιδιά της στη Ρόδο!
Η 40χρονη μητέρα πήγε μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της και τον επίσης ανήλικο ανιψιό της στην παραλία Στεγνών στον Αρχάγγελο της Ρόδου για να απολαύσουν τη θάλασσα. Έκαναν, όμως, το λάθος να τοποθετήσουν στην παραλία δική τους ομπρέλα. Αμέσως εμφανίστηκε ένας 58χρονος που ισχυρίστηκε ότι ο χώρος ήταν δικός του και απαίτησε να νοικιάσουν δική του ομπρέλα!

Η γυναίκα αρνήθηκε και τότε δέχθηκε επίθεση από τον 58χρονο και την 52χρονη σύζυγό του, οι οποίοι την χτύπησαν με γροθιές στα μάτια και με την ίδια την ομπρέλα της σε όλο το σώμα! Μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν και ένα από τα παιδιά της! Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η 40χρονη υπέβαλε μήνυση εναντίον τους. Λίγο αργότερα, οι «νταήδες» συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin