Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Ανακάλυψαν στη Σαντορίνη εργαστήρια παραγωγής επικίνδυνου ναρκωτικού

Δυο εργαστήρια παραγωγής ναρκωτικού SKUNK εντόπισαν και κατέσχεσαν μέσα σε λίγες ημέρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σαντορίνης. Πρόκειται για ένα ναρκωτικό που εξελίχθηκε την τελευταία πενταετία, από τη «χώρα της τουλίπας», ιδιαίτερα βαρύ και δραστικό και ουσιαστικά «μιλάμε» για μίξη ειδικής ποικιλίας χασίς με παραισθησιογόνες ουσίες που «χτυπά» αμέσως το χρήστη και δημιουργεί επικίνδυνες παρενέργειες στον οργανισμό.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, κρούουν το κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης ουσίας και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες όπου οι πληροφορίες λένε πως περίεργοι τύποι φορτωμένοι με το νέο ναρκωτικό θα πλημμυρίσουν τα νεανικά στέκια όλης της χώρας.


Περισσότερα από 20 κιλά SKUNK θα έδιναν τα συνολικά 64 φυτά που καλλιεργούσαν δυο «επιχειρηματίες» στα Φηρά και το Ημεροβίγλι και θα τα έριχναν στα νεανικά στέκια του νησιού τον Αύγουστο.


Ωστόσο αστυνομικοί της Ασφάλειας Σαντορίνης με επικεφαλής τον αστυνόμο Α΄ Δημήτρη Παντελή κατάφεραν να πληροφορηθούν τα σχέδια των δυο ανδρών και να κάνουν έφοδο στα δυο μυστικά εργαστήρια. Όπως φαίνεται και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, οι δυο «επιχειρηματίες» είχαν στήσει πολύ καλά το κόλπο και πλέον οι αρχές ψάχνουν για τους συνδέσμους τους τόσο σε Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. 


Πανάκριβο και δραστικό

Τα τελευταία έξι χρόνια κυρίως στην Ολλανδία ξεκίνησε ένας νέος τρόπος καλλιέργειας διαφόρων φυτών που ονομάζεται υδροπονική. Το γεγονός πως το έδαφος της χώρας ήταν μολυσμένο, έκανε τους επιστήμονες να προχωρήσουν στην κατασκευή «τεχνητού χώματος» και μέσα σε ειδικούς τρόπους, με ειδικό φωτισμό να καλλιεργούν τα φυτά. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουν καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα χωρίς μάλιστα να είναι μολυσμένοι οι καρποί των φυτών.

Τη συγκεκριμένη μέθοδο φαίνεται πως αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν και οι μεγαλέμποροι για να φτιάξουν μια ειδική ποικιλία χασίς με υδροπονική καλλιέργεια την οποία ωστόσο ενισχύουν με παραισθησιογόνες ουσίες έτσι ώστε είναι πιο δυνατή η επίδραση. Στα μέσα του 2004 το SKUNK εντοπίζεται για πρώτη φορά στο εξωτερικό ενώ πιθανότατα την ίδια περίοδο αρχίζει να κάνει δειλά- δειλά και την εμφάνιση του στη χώρα μας.

Αν και είναι ιδιαίτερα ακριβό και η τιμή του, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στη λιανική ξεπερνά ακόμη και αυτή της κοκαΐνης, η ζήτηση είναι μεγάλη... Και αυτό γιατί αποτελεί τη νέα μόδα, δημιουργεί έντονες παραισθήσεις και η δράση του διαρκεί πολύ περισσότερο από ότι τα...απλά ναρκωτικά.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin