Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Οι Έλληνες χάκερ ξαναχτύπησαν


Αλλοίωσαν το περιεχόμενο του e-services.gov.gr

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η GHS (Ελληνική Hacking Σκηνή) κατά του e-services.gov.gr (Ενίσχυση Επιχειρήσεων για Την Υλοποίηση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών) αλλοιώνοντας το περιεχόμενο της σελίδας και αναρτώντας σχετικό μήνυμα για την παιδεία και τους πολιτικούς.


Δείτε εδώ ολόκληρο το μήνυμα στην αλλοιωμένη σελίδα στην οποία και παρατίθενται και τα tables της βάσης δεδομένων του Υπουργείου Παιδείας.

Για ακόμα μια φορά ερώτημα είναι το πόσο στοίχισε στον Ελληνικό λαό η κατασκευή και συντήρηση αυτών των ιστοσελίδων και πόσα χρήματα διακινούνται δια μέσω αυτών;

Αποσπάσματα του κειμένου που αναρτήθηκε:

Για την παιδεία:

- Η αληθινή μόρφωση δεν είναι να ξέρεις πόσο κάνει ένα και ένα αλλά η μόρφωση του ανθρώπου απέναντι στον συνάνθρωπο του.. απλά κοιτάξτε όλους αυτούς τους “σπουδαίους” στην βουλή των Ελλήνων.. αυτούς τους 300.. αυτούς που θα έπρεπε να θαυμάζουμε για την μόρφωση τους σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει….
“Napsterakos”

Για τη βουλή και τους πολιτικούς:
- Είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, πλέον δεν έχουμε πολιτικά χρώματα αλλά επιζητούμε λύσεις, πραγματικές λύσεις για το μέλλον μας. Και αν δεν μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τότε αφήστε εμάς να το κάνουμε, γιατί εμείς ο λαός και θα πάρουμε πρωτοβουλίες και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και αν κάτι δεν πάει καλά, τουλάχιστον εμείς θα το επιλέξαμε. Γιατί η νεολαία έχει και ιδέες και όραμα για ένα καλύτερο αύριο!
“Cosmmin”

Έκπτωση έως και 90%



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin