Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για την επέτειο του Αττίλα

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για την επέτειο του Αττίλα 
 
Ανακοινώθηκε και επίσημα στην Αγκυρα ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί τα κατεχόμενα, στις 19 Ιουλίου για να παραστεί στις εκδηλώσεις που οργανώνει η κατοχική κυβέρνηση για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Οπως δήλωσε ο ίδιος η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση του τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ντερβίς Ερογλου.

Η επίσκεψη του κ. Ερντογάν στα κατεχόμενα, την επέτειο μάλιστα της εισβολής, προκάλεσε την αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης, η οποία έσπευσε να την χαρακτηρίσει «παράνομη».

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας πάει στην κατεχόμενη Λευκωσία και για ένα άλλο λόγο, αφού πριν από λίγους μήνες τα τουρκοκυπριακά συνδικάτα είχαν ξεσηκωθεί εναντίον της τουρκικής κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του κ. Ερντογάν για τη βοήθεια που τους έχει περικόψει. Στις διαδηλώσεις που έγιναν στις κατεχόμενες περιοχές, είχαν εμφανισθεί συνθήματα εναντίον της παραμονής των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο, καθώς και σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, προκαλώντας την οργή του τούρκου πρωθυπουργού.
  


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin