Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Ανεβαίνει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο

Ανεβαίνει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο 
 
Την ανηφόρα θα πάρει ξανά ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο. Μην σας ξεγελά το βοριαδάκι που έριξε λίγο τη θερμοκρασία χθες και σήμερα, γιατί από αύριο η θερμοκρασία θα χτυπήσει πάλι «κόκκινο».

Τρέξτε στις παραλίες λοιπόν γιατί στην Αττική, το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει στους 36 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με τον υδράργυρο να δείχνει 34 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένουμε αίθριο καιρό.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 35 βαθμούς, με τους ανέμους να πνέουν 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Ίδιο το σκηνικό και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ο καιρός προβλέπεται αίθριος, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει έως και 35 βαθμούς. Οι άνεμοι, θα πνέουν 4-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη τώρα, ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε νεφώσεις στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. Στη Δυτική Μακεδονία τώρα, η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34 βαθμούς.

Τέλος, στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριες. Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 36 βαθμούς.

*Να σημειώσουμε ότι αύριο Σάββατο, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, περιμένουμε πρόσκαιρες μπόρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και πιθανόν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς.
 
 
via

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin