Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon «Αγάπη μου, πήγα με τρεις γυναίκες»

 
Δεν επιχείρησε να βιάσει την καμαριέρα, ως προς αυτό είναι κατηγορηματικός. Ομολόγησε όμως στην πιστή σύζυγό του πως εκείνο το μοιραίο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη «πήρε» (δική του η έκφραση) μέσα σε λίγες ώρες τρεις γυναίκες προκειμένου να ξεθυμάνει λίγο προτού αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία. Ο λόγος για - ποιον άλλον; - τον Ντομινίκ Στρος-Καν. 
 
«Δεν ήταν λοιπόν μόνο μία γυναίκα για τον δρόμο. Ηταν τρεις», δήλωσε «φίλος της Αν Σενκλέρ» στο γαλλικό περιοδικό «Le Point». Πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου θέλουν τον DSK να κάλεσε λίγο αφότου αφίχθη στο Sofitel, την Παρασκευή 13 Μαΐου, «για ένα ποτήρι σαμπάνια» στο δωμάτιό του δύο εργαζόμενες στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης μιας ρεσεψιονίστ, οι οποίες που όμως αρνήθηκαν. Γύρω στη μία το πρωί του Σαββάτου, κάμερα ασφαλείας τον έπιασε να συνοδεύει στο δωμάτιό του μια γυναίκα, η οποία αποχώρησε δύο ώρες αργότερα. Η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.
Η Αν Σενκλέρ, πάντως, δεν δείχνει να πτοείται. Δύο βράδια την περασμένη εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή, το ζευγάρι απόλαυσε κονσέρτα στη Μασαχουσέτη. Αλλωστε μετά τη δημόσια παραδοχή πως η Ναφισάτου Ντιάλο, η 32χρονη καμαριέρα που κατηγορεί τον DSK για βιασμό, είναι «αναξιόπιστη μάρτυρας» η Εισαγγελία της Νέας Υόρκης ήρε τον κατ' οίκον περιορισμό του. Εν αναμονή της επόμενης προγραμματισμένης εμφάνισής του στο δικαστήριο την 1η Αυγούστου, ο Στρος-Καν είναι απλώς υποχρεωμένος να μείνει στις ΗΠΑ.

«ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ...». Ο Στρος-Καν, υποστηρίζουν οι «Sunday Times», είχε προειδοποιήσει παραμονές του γάμου τους, πριν από 20 χρόνια, την Αν Σενκλέρ: «Μη με παντρευτείς. Είμαι αδιόρθωτος μπερμπάντης». Εκείνη θεώρησε πως μπορούσε να τον αλλάξει. Λάθος. «Εγώ σε προειδοποίησα», της έλεγε κάθε φορά που παρεξέκλινε. Ικανό για βιασμό, όμως, δεν τον θεωρεί επ' ουδενί. «Ο Ντομινίκ δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος με τον οποιονδήποτε», δήλωσε σε φίλους. «Είναι seducteur (γόης) όχι βιαστής». Την Τριστάν Μπανόν, την 32χρονη γαλλίδα συγγραφέα που κατηγορεί τον Στρος-Καν πως είχε αποπειραθεί το 2002 να τη βιάσει, η Σενκλέρ τη θεωρεί ανισόρροπη. «Εχουμε ακόμα 20 χρόνια να ζήσουμε μαζί ο Ντομινίκ κι εγώ. Και θα τα ζήσουμε ευτυχισμένοι», φέρεται να δήλωσε σε φίλους, διαψεύδοντας τις φήμες πως έχει κουραστεί και σκοπεύει να τον εγκαταλείψει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το τελευταίο δίμηνο ήταν ανώδυνο για αυτήν. Σε μια από τις προηγούμενες εμφανίσεις του DSK στο δικαστήριο, έσφιγγε τόσο σφιχτά τα χέρια της ώστε τα νύχια της χώθηκαν στο δέρμα και έτρεξε αίμα.
 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin