Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Νέες συλλήψεις για παιδική πορνογραφία


Τρεις ακόμα «ανθρώπους της διπλανής πόρτας»,  συνέλαβε η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Πρόκειται για τρεις μονίμους κατοίκους Αθηνών,  οι οποίοι εντοπίστηκαν πριν από λίγο  καιρό να «σερφάρουν»  σε διεθνή παράνομη ιστοσελίδα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
 
Οι τρεις συλληφθέντες  μπήκαν αμέσως στο «στόχαστρο» των διωκτικών αρχών που άρχισαν να …ακολουθούν τα «ηλεκτρονικά τους ίχνη».   Μάλιστα για την ταυτοποίησή τους, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χρησιμοποίησαν το ειδικό πρόγραμμα διαδικτυακής έρευνας TLO.
Ύστερα από έφοδο των αστυνομικών,  στις οικίες των τριών φερόμενων ως παιδόφιλων,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με δεκάδες αποθηκευμένα ηλεκτρονικά αρχεία,  με βίντεο όπου απεικονίζονται παιδιά, ακόμα και βρέφη να κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικους !
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ η  έρευνα της αστυνομίας,  συνεχίζεται για τον πιθανό εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων Ελλήνων στο συγκεκριμένο δίκτυο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin