Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon «Σκάλισε» το όνομά του στην άμμο για να το βλέπουν στο Διάστημα


Άμα είσαι ματαιόδοξος είσαι... Να «σκαλίσουν» το όνομά του στην άμμο ώστε να είναι ορατό από το Διάστημα ζήτησε ένας σεΐχης, που προφανώς δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει από το να βλέπει την «υπογραφή» του στις φωτογραφίες του Google Earth.


Ο λόγος για τον σεΐχη του Αμπού Ντάμπι, Χαμάντ Μπιν Χαμντάν Αλ Ναχιάν, που πλέον έχει την μεγαλύτερη υπογραφή ever, αφού το όνομά του «χαράχτηκε» στην άμμο του νησιού Αλ Φουταϊσί.

Μόλις... 3,5 χιλιόμετρα μήκος και 1 χιλιόμετρο ύψος έχει η λέξη «ΗAMAD» στην παραλία του νησιού και ο 63χρονος σεΐχης τρίβει τα χεράκια του από ικανοποίηση... Μέχρι και από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το βλέπουν το ονοματάκι του!

Αν και ουδείς γνωρίζει πόσο κόστισε η μεγαλομανία του monsieur, αρκεί να σας πούμε ότι διαθέτει ατομική περιουσία 14 δισ. δολάρια, έχει στην κατοχή του 200 αυτοκίνητα (ανάμεσά τους επτά Mercedes 500 στα χρώματα του ουράνιου τόξου) τα οποία παρκάρει σε μια γιγάντια πυραμίδα και πρόσφατα παρέλαβε ένα γιγάντιο τροχόσπιτο σε σχήμα υδρογείου σφαίρας που έχει ακριβώς το 1 εκατομμυριοστό του μεγέθους της Γης! Άντε γειά δηλαδή...






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin