Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 
Γενικό προφίλ
Η μέρα ξεκινά με μια Σελήνη στην Παρθένο -ώρα για δουλειά, δηλαδή- η οποία θα πραγματοποιήσει ένα τρίγωνο με το Δία και μια αντίθεση με το Χείρωνα, αναδεικνύοντας το συναίσθημα σε ρυθμιστικό παράγοντα.
Τα προσωπικά ζητήματα, ίσως παρουσιάσουν μια έξαρση λόγω του τετραγώνου Ερμή – Δία αλλά και του τριγώνου με τον Ουρανό. Από την άλλη πλευρά, με τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα όμορφα. Καλή μέρα για αγορά ηλεκτρικών συσκευών, σέρβις υπολογιστών και τα συναφή.



Σήμερα τα επαγγελματικά σας περνάνε μια ιδιαίτερη φάση μιας και η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο, σας επιφορτίζει με πολλές -προγραμματισμένες ή μη- εργασίες που πρέπει να γίνουν. Κι επειδή πατάτε γερά στα πόδια σας μπορείτε να γίνετε το πρόσωπο της ημέρας λόγω των λύσεων που θα δίνετε. Αισθηματικά, οι οποίες παραδοχές κάποιων λαθών βοηθούν στην αρμονική εκτόνωση κάποιων κρίσεων και αυτό κατά συνέπεια αναζωογονεί τη σχέση. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως έχετε κάποια σημαντική γνωριμία.



Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας βοηθά να κάνετε την έμπνευση πράξη. Σήμερα έχετε όλες τις δυνατότητες με διάφορες πατέντες (!) να καταφέρετε να δώσετε λύση στα θέματα της εργασίας. Εξελίξεις σε ζητήματα αμοιβών και ανταμοιβών σας αφήνουν ικανοποιημένους, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες απροσδόκητες συναντήσεις που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Η μέρα «επιβάλλει» έντονες συγκινήσεις. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο στον έρωτα.


Η μέρα ξεκινά με σπιρτάδα και ζωντάνια αλλά και μια τάση ωχαδερφισμού. Θα πρέπει μάλλον να συντονίσετε τις σκέψεις με τις πραγματικές σας δυνατότητες, μήπως και αποφύγετε τα απανωτά κρούσματα εγκατάλειψης και ασυνέπειας. Η πειρακτική διάθεση και ο χαβαλές δεν θα περάσουν σε κανένα απαρατήρητα, ούτε καν στο ...αφεντικό σας. Αισθηματικά, θα πρέπει να έχετε κατά νου πως οι σχέσεις χτίζονται μέρα με την ημέρα. Καλός ο ενθουσιασμός αλλά δώστε στη σχέση το χρόνο να εξελιχθεί. Οι γεννημένοι το 1970 δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.


Σήμερα ίσως νιώσετε πως οι εμμονές σας γύρω από κάποια πράγματα είναι άνευ αντικειμένου και αυτό σας ξεμπλοκάρει. Στα επαγγελματικά, η αναζήτηση υποστήριξης δεν θα σας προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε. Ωστόσο ο αγώνας σας και η προσπάθεια σας τελικά αμείβονται. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αναλάβετε πρωτοβουλίες γιατί μαδώντας τη μαργαρίτα, μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά απάντηση δεν θα πάρετε. Οι γεννημένοι του 1969 χρειάζεται να ξαναδείτε τις επόμενες κινήσεις σας.



Αναζητώντας την επαγγελματική καταξίωση ίσως έχετε αφήσει κάποια πράγματα πίσω. Στον εργασιακό τομέα ακολουθήστε την περπατημένη και μην παίρνετε ρίσκα πέρα των δυνατοτήτων σας. Αισθηματικά, πράγματα που αξιώνετε από τη σχέση θα πρέπει να είσαστε και εσείς έτοιμοι να τα προσφέρετε μιας και οι σχέσεις στηρίζονται στον αλληλοσεβασμό. Κάποια τηλεφωνήματα και κάποιες ειδήσεις σηματοδοτούν την εξέλιξη ενός ζητήματος σας. Οι γεννημένοι 1966 θα βρεθείτε στο επίκεντρο κάποιων συζητήσεων.



Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας αναζητάτε λύσεις και απαντήσεις αλλά κυρίως λειτουργείτε για τους άλλους όπως οι γιατροί χωρίς σύνορα. Στα επαγγελματικά, ό τρόπος σκέψης σας έχει αλλάξει μιας και κοιτάτε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε βελτιωμένους χρόνους. Οικονομικά, λεφτά υπάρχουν αλλά αυτό που σας απασχολεί το πως θα τα διαχειριστείτε. Αισθηματικά, δεν πρέπει να αναπαράγετε εικόνες του παρελθόντος μιας και το μέλλον και το παρόν είναι πολύ καλύτερα. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως λάβετε κάποιο ανέλπιστό δώρο.



Αντιμετωπίστε τις φοβίες και κινηθείτε δημιουργικά στον τομέα της εργασίας. Σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε αλλά κυρίως με κάποιες ιδέες που έρχονται από το πουθενά να βρεθείτε μονομιάς από το ναδίρ στο ζενίθ. Η αισθηματική ζωή σας είναι σε μια φάση όπου θα σημαδευτεί από κινήσεις ...λατρείας και από προτάσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε πολύ όμορφα. Θα πρέπει όμως να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως λάβετε κάποια ειδοποίηση που θα σας δώσει μια ανέλπιστη χαρά.



Μην προσπαθείτε να δώσετε τις λύσεις που επιθυμείτε μέσα από πειραματισμούς και αλχημείες. Εργασιακά η μέρα απαιτεί πρωτίστως καλό σχεδιασμό και εν συνεχεία ορθή εκτέλεση. Στα αισθηματικά, θέλετε να γλιτώσετε από τα δύσκολα και τελικά το σύμπαν συνωμοτεί προκειμένου να μπείτε στο σωστό συναισθηματικό δρόμο. Αν και δεν χρειάζεστε τέτοιες συμβουλές, προσέξτε μήπως ξεγελαστείτε από την εξωτερική όψη των πραγμάτων. Οι γεννημένοι του 1964 θα πρέπει να κινηθείτε στοχευμένα για την είσπραξη κάποιων χρημάτων.



Σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να σας μπλοκάρει ένα ψυχοσωματικό θέμα. Ίσως βρεθείτε ανάμεσα σε άτομα που έχουν μια υποχόνδρια κατάσταση στην καθημερινότητα ή μια διαφορετική οπτική για τον έρωτα. Στα επαγγελματικά, ίσως το άγχος των τελευταίων ημερών σας αναγκάσει να κατεβάσετε ταχύτητα και να δουλεύετε στο ρελαντί. Ο αισθηματικός τομέας έχει να σας προσφέρει αρκετά φτάνει εσείς να είσαστε έτοιμοι να τα δεχτείτε. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως συναντήσετε κάποιους παλιούς φίλους και γνωστούς.



Με σκοπό το καλύτερο αύριο θα πρέπει να επενδύσετε στο τώρα, βάζοντας συνάμα τις βάσεις για πιο ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, πέραν των δημοσίων. Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τα αισθηματικά, σας τρώνε πολύ χρόνο μιας και δεν είσαστε ...μαθημένοι. Επαγγελματικά, μη στηρίζεστε στους άλλους απλά δείξτε τους πως δεν έχετε φτάσει τυχαία εκεί που έχετε φτάσει. Βοηθήστε να βελτιώσουν το έργο τους και δεν θα χάσετε. Σήμερα ευνοούνται οι οικονομικές συναλλαγές. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως τελικά βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα.



Σήμερα νιώθετε αρκετά απαλλαγμένοι από το άγχος και πάτε τις καταστάσεις πολύ πιο χαλαρά. Κάποια ζητήματα αισθηματικού περιεχομένου σας έχουν πειράξει μιας και δεν έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε και τώρα ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές σε αυτό τον τομέα. Επαγγελματικά, μην αφήνετε κάποιους να παίζουν στην πλάτη σας το δικό τους παιχνίδι και δράστε άμεσα και γρήγορα. Οι γεννημένοι του 1977 θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία ένα ξαφνικό ζήτημα που θα ανακύψει μετά από μια συνάντηση με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο.



Με τη Σελήνη απέναντι σας έφτασε η ώρα να καταλάβετε πως στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται. Στον επαγγελματικό τομέα οι δικές σας δεξιοτεχνίες είναι αδιαμφισβήτητες και το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα σας κάνει να παράγετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά, ίσως νιώθετε ώρες – ώρες πως κάποια πράγματα δεν βελτιώνονται αλλά αυτό είναι υποκειμενικό μιας και προτάσεις αλλά κα συζητήσεις θα αποδείξουν έμπρακτα πως έχετε και παρόν και μέλλον. Οι γεννημένοι του 1980 θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στα ζητήματα της οικογένειας.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin