Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Στα ΚΕΠ η διάθεση δελτίων κοινωνικού τουρισμού για εξαήμερες διακοπές


Ξεκινά από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού «Τουρισμός για Ολους», που αφορούν εξαήμερες διακοπές. Για το πρόγραμμα των εξαήμερων διακοπών θα διατεθούν μέχρι εξαντλήσεώς τους 100.000 δελτία. Το πρόγραμμα θα ισχύσει έως τις 31 Μαΐου 2012.
Στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχουν οι κατηγορίες των δικαιούχων με τα προστατευόμενα μέλη τους που δεν είναι δικαιούχοι και προγραμμάτων των Οργανισμών Εργατικής και Αγροτικής Εστίας.
 
Προϋπόθεση για μεμονωμένους δικαιούχους είναι να μην υπερβαίνει το ατομικό τους εισόδημα τις 18.000 ευρώ, για δικαιούχους με οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει αυτό τις 31.000 ευρώ και για τρίτεκνους τις 40.000 ευρώ. Για κάθε προστατευόμενο τέκνο το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 1.500 ευρώ. Δικαιούχοι είναι μόνιμοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ, μισθωτοί ή συνταξιούχοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ εφόσον δεν τους παρακρατούνται εισφορές υπέρ της Εργατικής Εστίας, εν ενεργεία ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ και συνταξιούχοι του (πρώην ΤΕΒΕ, ΤΣΑ ΤΣΜΕΔΕ κ.ά.), με την προϋπόθεση ότι η συνταξιοδότηση καλύπτεται από ένα από τα παραπάνω Ταμεία ακόμη και αν η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καλύπτεται από το ΙΚΑ.
Επίσης, όσοι είναι ασφαλισμένοι στο ΝΑΤ, άτομα που είναι ασφαλισμένοι της Πρόνοιας ή λαμβάνουν επίδομα απορίας ή αναπηρίας από εκεί, άτομα που είναι αυτασφαλιζόμενοι του ΙΚΑ, άτομα με αναπηρία 67% και άνω, ανεξαρτήτως εισοδήματος εφόσον ανήκουν σε μία από τις κατηγορίες δικαιούχων, και πολύτεκνοι ανεξαρτήτως εισοδήματος.
Ο ΕΟΤ επιδοτεί τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το ποσό συμμετοχής των δικαιούχων καθορίζεται ελεύθερα από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα βάσει των κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από τον ΕΟΤ.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα για τους δικαιούχους τρίτης ηλικίας, η διάθεση των δελτίων θα ξεκινήσει από τα ΚΕΠ την 1η Σεπτεμβρίου.
Για το εν λόγω πρόγραμμα, που θα ισχύσει από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Μαΐου 2012, θα διατεθούν 10.000 δελτία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin