Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon ΗΛΕΙΑ: Ιερέας επιτέθηκε σε μοναχές

 
Ξεκίνησε 2 φορές τη Θεία Λειτουργία, που δεν τελείωσε ποτέ...
Μάζεψε τα ράσα του και έφυγε!
Σκηνές απείρου κάλλους στο ιστορικό μοναστήρι της Σκαφιδιάς, με πρωταγωνιστή έναν ιερέα.
Όλα του έφταιγαν του ιερέα που θα τελούσε τη Θεία Λειτουργία. Δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του και την εχθρότητά του απέναντι στις μοναχές του μοναστηριού, διέταξε(!) μία ηλικιωμένη μοναχή να βγει από ιερό, κι όταν αυτή αρνήθηκε την έσπρωξε βίαια.


Η γερόντισσα μόλις πρόλαβε και κρατήθηκε από την πόρτα και δεν τραυματίσθηκε στα σκαλοπάτια. Την ίδια τύχη είχε και η ηγουμένη του μοναστηριού. Τραβώντας την από το μανίκι και σπρώχνοντάς την, την «διέταξε» να πάει στο ψαλτήρι της! Στη συνέχεια βγήκε στην ωραία πύλη, και με υψωμένα τα χέρια άρχισε να εξαπολύει μύδρους κατά των καλογριών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πιστών!
Κάποιος τόλμησε να τον πλησιάσει και να τον ηρεμήσει. Αλλά για πολύ λίγο. Ο θερμόαιμος παπάς, άρχισε πάλι να «φουντώνει». Οι χριστιανοί που είχαν έρθει να εκκλησιαστούν, έκαναν το σταυρό τους και έφευγαν. Σε λίγο μάζεψε και ο παπάς τα ράσα του και έφυγε κι αυτός, χωρίς να τελειώσει τη Θεία Λειτουργία που την είχε ξεκινήσει δύο φορές!
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, που απουσιάζει εκτός Πύργου, πληροφορήθηκε για το πρωτοφανές γεγονός και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα το εξετάσει πολύ σοβαρά.
  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin