Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Apple: To iPhone 5 αποκαλύπτεται σύμφωνα με νέα σχέδια

Apple: To iPhone 5 αποκαλύπτεται σύμφωνα με νέα σχέδια

Σύμφωνα με αναφορές από το MobileFun, νέα σχέδια βλέπουν το φως της δημοσιότητας από μελλοντικές θήκες που προορίζονται για τη συσκευή της επόμενης γενιάς iPhone και δείχνουν τη νέα φορητή συσκευή της Apple να αλλάζει τη σχεδιαστική μορφή του και να αποκτά μεγαλύτερη οθόνη που πιθανότητα να αγγίξει τις 3,7 ιντσες ή ακόμα και τις 4 ίντσες διατηρώντας πάντα τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις του προκατόχου του. Τα συγκεκριμένα σχέδια, διέρρευσαν από μια εταιρία που εδρεύει στη Κίνα και κατασκευάζει θήκες φορητών συσκευών και κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνουν τις όσες φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και μήνες σχετικά με το iPhone 5 που αναμένεται να κάνει την επίσημη του εμφάνιση τον Σεπτέμβριο. 
Χαρακτηριστική είναι λοιπόν, η ύπαρξη επίσης ενός μεγαλύτερου «Home Button», το οποίο ίσως να μη λειτουργεί με το τρόπο που είναι γνωστός στα, έως τώρα, iPhone που κυκλοφορούν απο το 2007. Συγκεκριμένα, εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μπορεί να εκτελεί διάφορα gestures με ειδικούς συνδυασμούς χωρίς να υπάρχει η επιλογή να πατηθεί ως πλήκτρο η συγκεκριμένη περιοχή, αλλα να εχει τη μορφή και αίσθηση ενός « touch-pad». 

Παράλληλα, ένας άλλος κατασκευαστής παρουσίασε τη δική του σχεδιαστική λύση για τη θήκη του νέου iPhone, η οποία δείχνει το πίσω μέρος να έχει καμπυλωτή σχεδίαση στις άκρες επιβεβαιώνοντας τα αρχικά σχέδια, μιας και ακολουθούν παρόμοια σχεδίαση. Επίσης το πίσω κέλυφος του iPhone 5 θυμίζει αυτό του iPad 2 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 2 Μαρτίου και ενδεχομένως το νέο iPhone να έχει λεπτότερο σχεδιασμό από το iPhone 4.

Τέλος, μια ακόμη φήμη αναφέρει πως το πίσω μέρος του iPhone 5 ίσως να αποτελείται από κυρτό κρύσταλλο, με μια τεχνική που η Apple γνωρίζει για να κατασκευάσει. Η φήμη αυτή στηρίζεται στο γεγονός πως η Apple ίσως να θέλει να γεφυρώσει τη σχεδίαση της νέας συσκευής με το iPhone 4, αν και το πιο πιθανόν είναι το υλικό κατασκευής να αποτελείται από αλουμίνιο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin