Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Δημιουργούν πολιτικό κόμμα οι Anonymous

Δημιουργούν πολιτικό κόμμα οι Anonymous 
 
Τη δημιουργία πολιτικού κόμματος ανακοίνωσε η ομάδα χάκερ-ακτιβιστών, Anonymous. Όλα δείχνουν πως οι ηλεκτρονικές επιθέσεις σταματούν και η οργάνωση που τους τελευταίους μήνες έχει γίνει φόβος και τρόμος κυβερνήσεων και πολυεθνικών μπαίνει σε άλλη τροχιά.

Σύμφωνα με όσα λένε σε ανακοίνωση και βίντεο που διακινείται στο Διαδίκτυο, ο αγώνας τους παίρνει άλλη μορφή και στόχος πλέον είναι να αλλάξουν το σύστημα από μέσα, προσελκύοντας μέλη που συμφωνούσαν μεν με τους στόχου τους, αλλά δεν ήθελαν να εμπλακούν με ακραίες πρακτικές.

Η πλούσια δράση των Anonymous τους τελευταίους μήνες έκανε πολύ κόσμο να ενδιαφερθεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία λόγου στο Internet και, σύμφωνα με όσα δηλώνουν, πλέον υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ατόμων που ζητούν να εμπλακούν με την οργάνωση. Αρκετοί απ’ αυτούς ανήκουν ήδη σε διάφορα πολιτικά κόμματα ανά τον κόσμο, όμως δεν συμφωνούν με τις παράνομες ηλεκτρονικές επιθέσεις και θέλουν μια πιο αποτελεσματική δράση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ηλεκτρονικές επιθέσεις σταματούν και όλες οι δυνάμεις τους θα επικεντρωθούν στο να στραφεί ο κόσμος σε σημαντικά θέματα που δεν απολαμβάνουν μεγάλης δημοσιότητας.

«Όταν μετατραπούμε σε μια πολιτική δύναμη, θα έχουμε ένα νόμιμο αντίκτυπο στη δημόσια πολιτική. Δεν θα εμπλακούμε απλώς σε κυβερνήσεις. Θα είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με τις πολιτικές διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα θα πολεμάμε όλους τους παράγοντες που τις διαφθείρουν. Θα χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας, για να υποστηρίξουμε τις ατομικές ελευθερίες. Θα έρθει μια μέρα που οι Anonymoys δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκες για να υποστηρίξουν την ελευθερία. Αυτή τη μέρα θα έχουμε κερδίσει. Ο σχηματισμός ενός κόμματος θα φέρει πιο κοντά αυτή τη μέρα» κλείνει η ανακοίνωση.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin