Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Σήμερα η κηδεία της Amy Winehouse


Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Amy Winehouse στο Λονδίνο, αναφέρει σήμερα ο βρετανικός Τύπος, επικαλούμενος εκπρόσωπο της οικογένειας της 27χρονης τραγουδίστριας. Η ώρα και ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η ιδιωτική τελετή δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.


Εν τω μεταξύ εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι ο θάνατος της διάσημης τραγουδίστριας «δεν κρίνεται ύποπτος», ωστόσο, τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε χθες δεν ήταν επαρκή για να δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, με την πλήρη τοξικολογική έκθεση να χρειάζεται μέχρι και 30 ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια είχε αγοράσει έναν συνδυασμό σκληρών ναρκωτικών αργά το βράδυ της Παρασκευής προτού βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στο βόρειο Λονδίνο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η Amy Winehouse φέρεται ότι είχε κατάθλιψη εξαιτίας ενός πρόσφατου χωρισμού. Το απόγευμα της Παρασκευής το πέρασε παρακολουθώντας τηλεόραση μαζί με έναν σωματοφύλακα, μετέδωσαν τα MME της Βρετανίας, ο οποίος και τη βρήκε νεκρή την επόμενη ημέρα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin