Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Έσωσαν 35χρονη που ήθελε να αυτοκτονήσει

 
Ερωτικά αλλά και οικονομικά θέματα οδήγησαν νεαρή γυναίκα στην απόφαση να αυτοκτονήσει, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. πρόλαβε να ξετυλίξει το νήμα των τελευταίων ηλεκτρονικών της επαφών και να την εντοπίσει, σε κωματώδη κατάσταση

Ανακούφιση το ξημέρωμα μετά από ολονύχτιες προσπάθειες για τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ., που εντόπισαν την 35χρονη σε παραλιακή περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Ανακούφιση το ξημέρωμα μετά από ολονύχτιες προσπάθειες για τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ., που εντόπισαν την 35χρονη σε παραλιακή περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Μία 35χρονη γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μετά από άσχημες για την ίδια εξελίξεις στα προσωπικά της θέματα, αλλά και στην οικονομική της κατάστασης, το βράδυ της Δευτέρας. 

Το γεγονός ότι γνωστοποίησε αυτή την απόφαση μέσω υπολογιστή σε συγγενικό της πρόσωπο, έδωσε την ευκαιρία να ενημερωθούν οι Αρχές αλλά και να ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. μία αγωνιώδη προσπάθεια να "ακολουθήσει το μίτο" με τα ηλεκτρονικά της ίχνη για να την εντοπίσει. 

Η αρχική ενημέρωση έγινε στο τμήμα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά άμεσα επιλήφθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ζήτησε άρση απορρήτου σε τηλεφωνικές συνομιλίες για να εντοπιστεί η γυναίκα. 

Στη συνέχεια εντοπίστηκε σε παραλιακή περιοχή το σημείο από το οποίο έγινε η τελευταία κλήση από το κινητό της και έσπευσαν εκεί μονάδες της αστυνομίας.
Μετά από σύντομη έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν την επίδοξη αυτόχειρα σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε πάρει σημαντικό αριθμό χαπιών.
Η άμεση μεταφορά της σε ιδιωτική κλινική αποδείχθηκε αρκετή για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος και πλέον νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin