Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 28/07/2011


Ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν δίνοντας τις βραδινές ώρες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 33 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 35 με 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά τμήματα ισχυροί, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 με 36 βαθμούς στην πόλη και στους 33 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό μεταβλητοί ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι μέτριοι.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 ως 32 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin