Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 01/07/2011


Αστατος καιρός στα ηπειρωτικά με βροχές κα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, τις θερμές ώρες της ημέρας, από το ύψος της Στερεάς και βορειότερα και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 33 στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.


Βροχές και τοπικές καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin