Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Οι Thievery Corporation στις 13 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη και 14 Ιουλίου στην Αθήνα

Η ON STAGE και η STEREOMATIC

παρουσιάζουν τους

Thievery Corporation
σε ένα φαντασμαγορικό show!

13 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών 
14 Ιουλίου 2011 στο Λυκαβηττό

Η προπώληση ξεκίνησε!
Η Onstage και η Stereomatic παρουσιάζουν στις 14 Ιουλίου στο Λυκαβηττό, τους μοναδικούς Thievery Corporation!

Οι συστάσεις περιττεύουν, αφού το αχτύπητο δίδυμο των Rob Garza και Eric Hilton αποτελεί ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού ενώ, σε κάθε επίσκεψη τους στη χώρα μας, δικαιολογούν απόλυτα τον χαρακτηρισμό της κορυφαίας live μπάντας του πλανήτη!

Τους γνωρίσαμε το 1997, όταν οι Thievery κυκλοφόρησαν το ''Sounds from the Thievery hi-fi'', ένα πρωτοποριακό άλμπουμ στο οποίο οι δύο μουσικοί ανεμίγνυαν με φοβερή μαεστρία latin, bossanova, downtempo electro και breakbeat ήχους, προσθέτοντας αιθέρια γυναικεία φωνητικά αλλά και εκφραστικές ρίμες από mc's. Κάπως έτσι καθιερώθηκε το πασίγνωστο πια chill out ή lounge είδος μουσικής.

Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Το 2000 κυκλοφορούν το “The Mirror Conspiracy’’ και το 2002 το “The Richest Man in Babylon’’, έχοντας βγάλει μέχρι τώρα συνολικά 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ και αμέτρητα singles. Επίσης, σε κομμάτια όπως τα "Amerimacka" και "Revolution Solution" καταγράφουν τις πολιτικές τους θέσεις ενάντια στον πόλεμο και υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων. 

Οι Thievery Corporation εξερευνούν ξένες κουλτούρες με ορθάνοιχτα μάτια και ηχογραφούν τραγούδια που διηγούνται ιστορίες για έναν καλύτερο κόσμο.

Αυτό θα κάνουν και στις 14 Ιουλίου στο Λυκαβηττό και μια ημέρα πριν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στις αποσκευές τους και το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους με τίτλο Culture of Fear. Θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου με όλους, τους αγαπημένους ήχους από το παρελθόν, να βρίσκουν θέση κι εδώ. 

Thievery Corporation  - Ένα φαντασμογορικό show  ήχου με visual art, 14 μουσικοί επί σκηνής, εντυπωσιακά γυναικεία φωνητικά, δυνατοί στίχοι, βραζιλιάνικη bossa nova, τζαμαϊκανή reggae, ήχοι και ρυθμοί Ινδίας και Μέσης Ανατολής και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους από το παρελθόν. Αυτοί είναι μόνο μερικoί από τους λόγους που θα μας κρατήσουν εκεί... Until ‘next’ morning!

INFO:
Thievery Corporation
14 Ιουλίου 
Θέατρο Λυκαβηττού
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 
ΤΑΜΕΙΟ:  35 ευρώ

Άλλοι σταθμοί της περιοδείας:
Θεσσαλονίκη: 13/07/2011, Μονή Λαζαριστών, τιμή εισιτηρίου 35 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Public, Ticket House και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr

Also Check: www.thieverycorporation.com
www.eslmusic.com
www.myspace.com/thieverycorporation


Oργάνωση παραγωγής: On Stage, Stereomatic τηλ.210 7475080-4, www.onstage.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin