Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Στην Κύπρο σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα των Special Olympics

Στην Κύπρο σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα των Special Olympics
Η Κύπρος υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τη Φλόγα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics, ΑΘΗΝΑ 2011, που θα διεξαχθούν από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Η Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία άναψε χθες Πέμπτη στον Ιερό Λόφο της Πνύκας, στην Αθήνα, θα αφιχθεί στις 15:55, στον Αερολιμένα Λάρνακας, όπου στις 16:40 θα πραγματοποιηθεί η τελετή άφιξης της. Στην Κύπρο θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιουνίου.


Μετά την τελετή άφιξης, η Φλόγα θα μεταφερθεί στις 17:40 στην πλατεία Ευρώπης (Φοινικούδες) και στις 20:00 θα μεταφερθεί στην Πάφο και συγκεκριμένα στο Κάστρο.

Το Σάββατο, η Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφερθεί στις 12:00 στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) και στις 16:00 θα μεταφερθεί στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Προεδρικό Μέγαρο (Φιλοφρονητική επίσκεψη).

Στις 17:00 η Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφερθεί στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια, στις 19:30, στην πλατεία Δήμου Παραλιμνίου (Αγ. Γεωργίου) και στις 21:15 στο λιμανάκι Αγίας Νάπας.

Τα συνθήματα λαμπαδηδρομίας, όπως έχουν ετοιμαστεί στην Ελλάδα, είναι: «Είμαι Μέσα!, Ενωθείτε μαζί μας!, Ενωθείτε με τον υπέροχο κόσμο των νικητών!, Προσπαθούμε με θάρρος!, Μπορούμε να τα καταφέρουμε!, Η συμμετοχή μετράει!, Ο αθλητισμός είναι γιορτή!».

Στις 20 Ιουνίου, η Ολυμπιακή Φλόγα θα ταξιδεύσει στην Κωνσταντινούπολη, μεταφέροντας το μήνυμα της επικείμενης έναρξης των Αγώνων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin