Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Από το Σύνταγμα στο Mega

Από την πλατεία Συντάγματος στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού Mega βρέθηκαν περίπου πενήντα άτομα, χθες το βράδυ, λίγο προτού ξεκινήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.


Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν συνθήματα ενάντια στους βασικούς συντελεστές του δελτίου ειδήσεων των 8.00 μμ –ειδικά ο Γ. Πρετεντέρης και η Όλγα Τρέμη άκουσαν τα ονόματά τους πολλές φορές– διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο κάλυψης των όσων συμβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος αυτές τις ημέρες. Η συγκέντρωση στην οδό Μεσογείων είχε προαναγγελθεί μέρες πριν, μέσω facebook, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από πενήντα νέοι, στην πλειονότητά τους, άνθρωποι.

Από την πλευρά του καναλιού υπήρξε περιφρούρηση του χώρου με υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας. Λίγο αργότερα, στον τόπο έφθασε μια διμοιρία των ΜΑΤ, οι άνδρες της οποίας εμπόδισαν τους συγκεντρωθέντες όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να μπουν στον σταθμό για να παρέμβουν στο ειδησεογραφικό δελτίο.

Τα συνθήματα είχαν στόχο δημοσιογράφους γενικότερα, τον Γ. Μπόμπολα και το Μνημόνιο και την κυβέρνηση. «Την επόμενη φορά θα είμαστε περισσότεροι» υποσχέθηκαν οι συγκεντρωθέντες χρησιμοποιώντας μικρόφωνο, ενώ ειδική αναφορά έγινε για τους άνδρες των ΜΑΤ: «Να ξέρετε πως στην πλατεία αυτές τις ημέρες κατεβαίνουν και αστυνομικοί – δεν μας χωρίζει τίποτε με αυτούς τους ανθρώπους που κάποιοι τους έβαλαν απέναντί μας».

Το μικρό πλήθος απέκλεισε την έσοδο/έξοδο του χώρου στάθμευσης του καναλιού για περίπου μισή ώρα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin